Gå til hoved-indhold
Rungsted-sejler Per Møller kommer til at stå i spidsen for den danske afdeling. Foto: PR-fotoKort Nyt
Rungsted-sejler Per Møller kommer til at stå i spidsen for den danske afdeling. Foto: PR-foto

Sveriges største bådmægler rykker over Sundet til Rungsted

Båtagent sætter kurs mod det danske marked. Succesen i hjemlandet gør, at tiden er moden til en dansk afdeling, mener svensk direktør Aron Borg.

Af Sara Sulkjær |

Konkurrencen på det danske mæglermarked øges, når den største svenske bådmælgervirksomhed, Båtagent, krydser Øresund.

Selvom møntfod og sprog nu er en smule forandret, vil svenskerne fastholde deres hidtidige koncept, der har bragt succes hos vores naboer:

- Vi har altid fokuseret på én ting og kun én ting - at sælge vores kunders både. Vi holder os fra andre aktiviteter, der dels flytter fokus, men også bliver fordyrende for vores kunder. Vores måde at gøre tingene på har givet os en bred og solid kundeopbakning, forklarer direktør Anders Hultman i en pressemeddelelse. 

Det er Rungsted-sejler Per Møller, der har fået til opgave at lede den danske afdeling i Rungsted.

- Vores samarbejde med Per Møller vil sikre, at den kvalitet og position, vi har opnået i Sverige, bliver videreført i Danmark, lover Anders Hultman. 

Imponeret af kvaliteten

Selvom Møller ikke tidligere har skrevet bådmægler på CV’et, har han handlet en del både til sig selv og venner gennem tiden. Et forehavende, han nu glæder sig til at kunne hjælpe endnu flere med: 

- Fælles for alle os sejlere er, at vi elsker sejlsporten og vores både. Jeg har fulgt Båtagent Sverige i mange år og har endnu ikke mødt nogen bådmæglervirksomhed, der er så kvalitetsbevidst i deres arbejde med markedsføring af bådene, fortæller Per Møller om sin nye arbejdsgiver. 

Da Møller sidste år gik i dialog med Anders Hultman omkring etablering af Bådagent Danmark, var formålet da også klart.

Han ville stå bag en ligeså professionelt drevet bådmæglervirksomhed i Danmark som den svenske - til kundernes glæde, både køber og sælger. 

Passion og erfaring 

Med sine 50 år, hvoraf en del af dem er tilbragt på vandet i sin nuværende Scanner 38, er det ikke blot en bådmægler, men også en passioneret sejler, Båtagent har fået ombord. 

Også Møllers erhvervserfaring er et plus. Båtagent Sverige siger om sig selv, at de er ”en ejendomsmægler for både”. Et slogan, der harmonerer fint med Per Møllers uddannelse som ejendomsmægler.

Han har desuden beskæftiget sig med salg, design og indretning i mange år. Nu er det dog sin maritime passion og håbet om at udnytte sin viden fra private bådhandler og besøg på et utal af bådmesser, sejleren håber at kunne anvende:

- Jeg glæder mig til at byde nye kunder – købere som sælgere – velkomne. Mit mål er at få flere sejlere på vandet, så de kan finde den samme glæde, som vi erfarne sejlere har, slutter Per Møller med et stort smil.

content-loader
content-loader
content-loader