Gå til hoved-indhold
Starten i Palby Fyn Cup går fredag 27. maj i Bogense. Her ses en X-99er.Kapsejlads
Starten i Palby Fyn Cup går fredag 27. maj i Bogense. Her ses en X-99er.

Palby Fyn Cup nu overraskende DM for X-99 - 11 både klar

X-99 klubben vælger at Palby Fyn Rundt gælder som (uofficielt) DM, da det de sidste par år har været svært at samle både nok til et bane-DM, lyder det fra klasseformand Morten Vinther.

 

Af Troels Lykke |

Palby Fyn Cup bliver nu klassemesterskab for den populære X-99er, der er en af X-Yachts mest solgte gennem tiderne, men det kniber med at holde et almindeligt bane-DM, der mangler både forklarer klasseformand Morten Vinther fra Vallensbæk Sejlklub.

Derfor udsætter X-99 klubben en halvmodel som vandrepræmie til den hurtigste båd rundt i Palby Fyn Cup fra Bogense.

Desuden vil der være en del sponsorpræmier til hurtigste delstrækning, samt ved lodtrækning.

Vi går efter at blive største klasse i løbet, og vi er allerede 11 tilmeldte både, så der er god chance for at det lykkedes. Der er dog plads til flere, og jeg vil gerne opfordre alle X-99 ejere om at stille op. 

Præmier til sejlerne

Indtil videre har vi præmier fra Plexifix, Tempo bådudstyr, John Mast og One Sails og der er flere på vej, så det kan hurtigt blive en god investering at deltage. 

Endeligt vil jeg gerne opfordrer alle X-99 ejere til at gå ind på vores hjemmeside www.x99.dk og melde sig ind i klubben. Det koster kun 99 kroner. Pengene går til at vi fortsat kan lave disse løb og drifte vores hjemme side,  som jeg håber at alle har glæde af, fortæller Morten Vinther, formand for Dansk X-99 klub.

content-loader
content-loader
content-loader