minbaad.dk
onsdag 17. oktober

Jens Christian Dehn-Toftehøj og Andrea Schmidt fører an i 29er-feltet. Foto: Peter Brøgger

Ny 29er-skipper vandt DS' Grand Prix i Aarhus

KDY-sejler Jens Christian Dehn-Toftehøj har gjort en fornem entré i 29er-klassen. De 270 jollesejlere måtte kæmpe med den jyske varme.

Kapsejlads | 04-06-2018 12:50 | Af  Sara Sulkjær

I påsken skiftede Jens Christian Dehn-Toftehøj Optimistjollen ud med tomandssejlads i 29eren. Et skifte, der allerede nu må siges at være en stor succes. 

Sammen med den erfarne 29er-sejler Andrea Schmidt fra Kaløvig Bådelaug lykkedes det i weekenden sejlerparret at sejle en førsteplads i hus til stævnet i Aarhus, der var årets tredje Dansk Sejlunions Grandprix-serie.: 

- Der er mere kapsejlads, vi får kørt flere sejladser igennem. Det er rigtig fedt i forhold til Opti'en, hvor det nogle gange godt kan tage lidt lang tid, fortæller den nye 29er-skipper i en video fra Dansk Sejlunion Grandprix

(For) godt vejr til sejlerne

I alt 220 både og 270 sejlere var til start ved stævnet, der med varme, høj sol og let vind over Aarhus bød på en del ventetid, afbrudte sejladser og et slutresultat, hvor det ikke var lykkedes at afvikle helt så mange sejladser som håbet.

Til gengæld kunne sejlerne bruge lidt af tiden på svalende badeture rundt om sejlsportscentret, skriver Dansk Sejlunion. 

Se alle resultaterne fra weekendens sejladser her og flotte billeder af fotograf Peter Brøgger herunder samt i stort fotogalleri her

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER

Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET