Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

SejlerbiXen i Struer holder åbent hus på lørdag med faglige udstillere

- Vi opstiller telt ved butikken og har inviteret 10 leverandører, og de er klar til at besvare spørgsmål, fortæller Mads Bendix fra SejlerbiXen. Hør fx om Dry Ice på bundmaling lørdag 7. april.

Af Troels Lykke |

Sejlerbixen skyder sæsonen i gang med sin årlige ÅBENT HUS 7. april fra klokken 10-15.

De kommer med nyheder og godt tilbud på dagen. Har du spørgsmål eller problemer med nogle af deres produkter er det samtidig en oplagt mulighed for at få svar.

Der vil være forskellige workshops igennem dagen, og du har bl. a. mulighed for at få set din oppustelige vest efter ved Sejlsikkert-standen.

Side Power ny gæst

Mads Bendix forklarer til minbaad.dk:

Som nye vil Side Power være der og vise en del af deres store program frem. Pantaenius forsikring fortæller om deres fordele og laver gerne et tilbud til dig på den bedste forsikring.

Palby kommer med instrumentstand fra B&G, Simrad og Lowrance. De vises live, og der sammensættes gerne et godt tilbud til din båd. 

Kennet K Marineservice er også ny i år. Han laver motorer fra sin base i Højslev ved Skive. Kennet viser forskelligt frem og giver gode råd med motorer. 

Dry Ice på bundmalinger

Dry Ice vil fortælle og vise fordelene ved at blæse med tøris/granit på bl.a. bundmalinger, men også hynder, tæpper eller andet på båden eller andre steder, ret spændende hvad de kan. Se video om det her.

ScanMarine er nørder med sikkerhedsprodukter og viser et stort udvalg frem. Mangler du en vindmølle, vhf-antenne eller pods til instrumenter, er de også skarpe på dette.

Columbus kommer med deres fine trailer, som indeholder et bredt udvalg af deres kvalitetsprodukter til dig og din båd. Mangler du lyd til båden så kom og hør Fusion anlæg.

Hempel fortæller om giftfrie bundmalinger

Hempel finder du i butikken. Der gives gode råd og en snak om den nye Silic One giftfrie bundmaling.

Tec 7 kommer og viser deres super lim/fuge og rengøringsprodukter, og lur mig om der ikke er en lille overraskelse her.

Vi har sørget for super leverandører, gode produkter, så vi håber, I vil komme og gøre denne dag til noget særligt. Det gode vejr er bestilt, og der er pølser på grillen og en enkelt kold til, fortæller Mads Bendix.

content-loader
content-loader
content-loader