Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Mads Bendix ejer Sejlerbixen i Vestjylland.

Sejlerbixen i Struer søger butikschef

Er du til job i bådbranchen, så er der nu et ledigt. Se hvad sejlerbutikken tilbyder.

Af Troels Lykke |

Sejlerbixen søger en medarbejder med drive, hvor god kundekontakt og service er en naturlig ting. Har du i dag en stilling i servicebranchen, men søger nye udfordringer, hører vi gerne fra dig.

Arbejdsopgaver:

De er i en fase, hvor de ønsker en udvikling af hele konceptet. Derfor søger de en innovativ medarbejder med ansvar for butik og webshop. Dine opgaver bliver at udvikle og trimme butikken.

Du skal være en god sparringspartner for såvel kunder som ejer. Du vil ligeledes få ansvaret for indkøbene.

Det forventes, at den nye medarbejder er en person, som kommer med alternative idéer, og som har lyst til at føre dem ud i livet. Du vil referere direkte til ejeren.

Kvalifikationer og kompetencer

Du har et naturligt godt købmandskab fra detailbranchen. Du er god til at skabe relationer og engagerer dig i dit arbejde.

For dig er god rådgivning en selvfølge. Du tager ansvar for dine handlinger og ser muligheder frem for begrænsninger.

Du har begge ben på jorden og værdsætter tætte relationer til kunder og kollegaer. Har du kendskab til sejlermiljøet er det en fordel. 

Som person er du både stabil og fleksibel og ved, at man kommer langt med et godt humør. Du har lyst til at arbejde i en virksomhed med en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

De tilbyder:

En stilling i et uformelt miljø med mulighed for selv at tilrettelægge din hverdag. Det er en alsidig stilling med frihed under ansvar. Udover en løn som svarer til dine kvalifikationer, kan der tilbydes efteruddannelse i vinterhalvåret.

Ansøgning:

Rekrutteringsprocessen varetages af Temp-Team. Så finder du denne stilling interessant, bedes du sende din ansøgning med relevante oplysninger og bilag ved at klikke på knappen "ansøg her".

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Senior Account Manager Pia Christensen på tlf. 97 21 69 21.

Ansættelse vil være snarest, dog venter de gerne på den rette.

Ansøgningerne behandles løbende.

Om Sejlerbixen

Sejlerbixen er en fysisk butik med integreret webshop, hvor man finder alt til sejlerfolket.

De er med i en kæde bestående af 16 butikker. Udover salg af forskellige bådtyper, udfører de reparationer og vedligeholdelse samt vinteropbevaring. Læs mere på www.sejlerbixen.dk

content-loader
content-loader
content-loader