Gå til hoved-indhold
Motorerne forhandles i Danmark af Jørgensen og Dahl A/S i Greve. Foto: PR-fotoMotorer
Motorerne forhandles i Danmark af Jørgensen og Dahl A/S i Greve. Foto: PR-foto

Vælg selv farve på ny V6-påhængsmotor fra Mercury

I Danmark fås motoren med i alt seks farvekombinationer. Den 215 kg lette motor erstatter Verado L4-modellerne, der havde et højere brændstofforbrug.

Af Sara Sulkjær |

Sort eller coldwhite. Valget er dit, hvis du overvejer at hænge den nye Mercury 3.4L V6, som leveres med enten 175, 200 og 225 hk, bag på båden. 

Og farverepertoiret stopper ikke her. På motoren står strafferingernes farve nemlig ligeledes til frit valg for køberen: 

- Til alle modeller medfølger stafferinger i tre forskellige farvevarianter, så du kan tilpasse din motor præcis til at matche designet på din båd, forklarer Mads Dahl Jeppesen fra Jørgensen og Dahl A/S til minbaad.dk. 

Vægten i bund

Mens farvekombinationerne er mange, er vægten det modsatte. Med 215 kg er motoren således blandt de letteste på markedet:   

- Hver komponent er konstrueret til at imødekomme strenge standarder om en absolut minimumsvægt, hvilket har gjort 3.4L V6 FourStroke til den letteste udenbords i sin klasse med mere end ti pund (4,53 kg, red.), skriver Mercury på sin hjemmeside.  

Også brændstofforbruget holdes nede, hvorfor det er muligt at sejle endnu længere eller blot opholde sig flere timer på vandet. 

Kraftigere moment

Foruden den lavere vægt og mindre brændstof kan den nye påhængsmotor prale af at kraftigere moment end på de nuværende Verado L4-modeller, som V6-motoren erstatter.

Motoren, hvis pris starter fra 129.490,00 kr. inklusiv moms, kan købes hos Jørgensen og Dahl A/S her

Få mere info og se billeder af Mercury-motoren her

content-loader
content-loader
content-loader