Gå til hoved-indhold
Styrehusets indretning på Tuco-båden er organiseret med henblik på at maksimere brugen af moderne mission management og elektronisk understøttelse af operationer i mørke.Kort Nyt
Styrehusets indretning på Tuco-båden er organiseret med henblik på at maksimere brugen af moderne mission management og elektronisk understøttelse af operationer i mørke.

Tuco-både fra Faaborg sigter mod internationale forsvarsopgaver

Canadiske Defence Unlimited International er nu repræsentant for Tuco Marines ProZero-fartøjer i specifikke områder, hvor Defence Unlimited vil markedsfører ProZero-fartøjer til forsvars- og sikkerhedsopgaver.

Af Troels Lykke |

Tuco Marine Group samarbejder nu med Defence Unlimited International om ProZero-både til sikkerheds- og forsvarsmarkederne.

Båden der er hurtige og lette indsatsbåde samt både til flodpatruljering og andre maritime sikkerhedsopgaver.

Tuco Marine har for nylig udpeget det canadiske firma, Defense Unlimited International, til eksklusiv repræsentant for ProZero-fartøjer til forsvars- og sikkerhedsopgaver i en række lande.

Defence Unlimited International har stor erfaring og teamet omfatter tidligere højtstående medlemmer af det amerikanske militær, National Security Agency, U.S. Cyber Command, Military Intelligence og ledere fra den private sektor, der har ledet sikkerheds- og efterretningsvirksomheder med milliardomsætning for den amerikanske regering og dens allierede.

Defence Unlimited International og dets strategiske partnere har en lang historie med operationer verden over, og dets ledelse har en lang historie med at udvælge og samle kvalificerede fagfolk til at planlægge og levere missionsstøtte og praktisk uddannelse, der konsekvent opfylder og overgår kundens forventninger.

F-15 vedligeholdelsesstøtte og træningsprogrammer i Saudi Arabien.

F-18 vedligeholdelsesstøtte og træningsprogrammer i Kuwait.

U.S. Air Force War Reserve Materiel (WRM) styringsprogram i Saudi Arabien, UAE, Kuwait, Irak, Qatar, Oman og Bahrain.

UAE AH-64D Apache vedligeholdelses- og træningsprogrammer til helikoptere og køretøjer.

CIVPOL politi-træningsprogrammer i Irak, Afghanistan og Jordan.

U.S. Department of State personbeskyttelsestjenester i Irak og Afghanistan.

Contract Field Teams, der yder hurtig implementeringsstøtte til amerikanske militære flytekniske tjenester i hele Mellemøsten og over hele kloden.

INL Air Operations-programmer, der leverer helikoptere, fly, flybesætninger, vedligeholdelse og træning i Afghanistan, Bolivia, Colombia, Guatemala, Pakistan og Peru.

Årligt salg på en mia. dollars

Defence Unlimited International er etableret i mange lande verden over og har et årligt salg på over 400 millioner dollars i USA og over en milliard dollars på verdensplan.

ProZero-serien omfatter Fast Rescue Boats, arbejdsbåde og Daughter Crafts. Bådene til forsvarsindustrien er specialdesignede og omfatter hurtige og lette, patruljebåde, indsatsfartøjer og både til flodpatruljering og andre maritime sikkerhedsopgaver.

"Vi er yderst tilfredse med det nye samarbejde med DUI, og vi håber, at samarbejdet kan udvikle sig i de kommende år. DUI vil være ansvarlig for regionalt salg af ProZero-både til klienter i forsvars- og sikkerhedssektoren. Vi er meget glade for at se Defence Unlimited Internationals entusiasme vedrørende ProZero-bådene", siger administrerende direktør for Tuco Marine Group ApS, Jonas Pedersen i en pressemeddelelse.

ProZero-bådene er tilgængelige i en lang række varianter, som alle er omhyggeligt tilpasset den enkelte kundes særlige krav. Takket være Tucos modulære design- og produktionsplatform kan ProZero-bådene hurtigt omdefineres for at opfylde ethvert krav, fortæller Tuco Marine Group

Skræddersyede både

Virksomheden forklarer videre.

Med den modulære platform kompromitterer selv en meget høj grad af særtilpasning ikke Tucos korte leveringstid, og det er muligt at producere skræddersyede både, der er tiltænkt meget forskelligartede operationelle roller, f.eks. indsættelse af specialenheder, patruljering og kommandooperationer.

Styrehusets indretning er organiseret med henblik på at maksimere brugen af moderne mission management og elektronisk understøttelse af operationer i mørke, og det er første prioriet for Tuco er at sikre, at ProZero-bådene overgår de nuværende markedsstandarder med hensyn til pålidelighed, holdbarhed og brugervenlighed.

Fremragende sødygtighed

Det gennemprøvede ProZero-skrog giver fremragende sødygtighed og sikrer høj ydeevne i svære forhold, hvor de fleste både må give op, fortæller Faaborg-virksomheden.

Sikkerheds- og forsvarsmissioner i hård sø er hovedsagelig begrænset af menneskelige faktorer, hvorfor ProZero-bådene er udviklet med særlig vægt på reduktion af stødpåvirkninger og andre skadevirkninger på besætning, udstyr og selve båden.

Skrogdesignet er baseret på det velprøvede skrog fra Tucos Guard-serie, som Tuco har produceret og udviklet løbende siden 2002.

content-loader
content-loader
content-loader