Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads

Dengang America's Cup handlede mere om taktik og fart vi kender

Gense finalen i America's Cup i Valencia mellem Alinghi og Team New Zealand. Det er en fornøjelse at se så utrolig tæt sejlads mellem de to kæmpe kølbåde.

Af Troels Lykke |

I 2006 og 2007 var der 14 danske sejlere på holdene i America's Cup med navne som Jesper Bank, Michael Hestbæk, Jes Gram-Hansen, Rasmus Køstner, Thomas Jacobsen, Henrik Blakskjær, Stig Westergaard, Christian Kamp og mange andre. Da den sidste cup blev sejlet på Bermuda, deltog kun Christian Kamp, der var skadet. I dag handler America's Cup om foiling og der er kun tre hold, der udfordrer Team NZ. Foto: Chris Cameron

Solrød Strand-familier søger opti-grej donation til cubansk sejlerskole

2 sejlerfamilier fra Solrød Strand lejede i vinter en stor katamaran i en måned Cuba. Et møde med en cubansk sejlskoler med unge opti-sejlere efterlod et stort indtryk, og nu samler familierne grej ind til de cubanske sejlere. Læs flot beretning og se fotos.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sejlsportsligaen skydes i gang under vandsportsfestivalen Lyn-X Open

Lørdag den 25. maj åbner Sejlsportsligaens sæson, og Lynæs Sejl- og Kajakklub inviterer til en masse aktiviteter på havnen, herunder kite-boarding, saunagus og forskellige opvisninger, mens 1. divisions-sejlerne kæmper om guldet ved årets første stævne i Sejlsportsligaen.

Links til andre sites