Gå til hoved-indhold
Youngsters Camp er for interesserede mellem 15-23 år. Foto: PR-foto.Kort Nyt
Youngsters Camp er for interesserede mellem 15-23 år. Foto: PR-foto.

Første Youngster Camp er i Horsens - tilmelding er åben

Horsens er som den første by i rækken af flere, nu klar til at tage i mod Youngsters sidst i april. Sejlklubben og de unge er i fuld gang med planlægningen til læringsmiljøer.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Alt i mens at der arbejderes i kulissen, opfordres der fra Youngsters til at andre unge og interesserede rundt i hele landet tilmelder sig første camp i Horsens. Når de er tilmeldt, kan de blive medlem af Youngsters Facebook side og gruppen, som Youngsters har oprettet som del af det nye fællesskab.

Har man mod på at blive en del af Youngsters miljøet, er det nu man skal komme på banen for tilmeldingen er netop åbnet. Det er ikke nødvendigt at du er god til at sejle, det kan være du er bedre til at dømme sejladser eller bare gerne vil lære det. Måske går du med en drøm om at kunne klippe de sjoveste videoer, så skal man også komme, lyder det fra folkene bag.

Horsens sejler i J/70 - hele tiden

Fra de unge i Horsens er der flere gode grunde til at få Youngsters på besøg. J/70-miljøet vokser og de vil med deres nye både gerne vise hvad J/70'erne kan tilbyde netop de unge.

- J/70 miljøet i Danmark er hastigt på vej frem, og vi skal helt sikkert have endnu flere af de unge med. Vi investerede i efteråret i tre nye klubbåde, og synes det er den helt perfekte måde at melde os på banen som Østjyllands J/70 center ved at afholde tre J/70 weekender i klubben her til april, og med Youngsters camp have mulighed for at vise de unge hvad J/70 sejlads kan. Jeg glæder mig meget til en travl men fed april, lyder det fra Jacob Nikolajsen der sammen med Youngsters og Sejlsportsligaen, er i fuld gang med planlægningen.

4 spor for alle deltagere

Campen kører i fire spor, hvor alle Youngsters kommer rundt omkring og får lært mere om hvert spor. De fire spor er meget forskellige, men handler alle om, hvordan man blive udfordret og bliver bedre samtidig med at man er social med de andre Youngsters. Sporene hedder: Speed + Race format + Socialize + Media.

Der vil være instruktører, kendte ansigter fra sporten, udenlandske gæster og en masse andet som del af de fire spor under campen.

Klubuafhængig - kom hvis du vil være en del af miljøet

Som Youngster behøver du ikke være medlem af en sejlklub for at deltage, du kommer bare som du er og tilmelder dig som alle andre.

Det er vigtigt at tilmelde sig til Youngsters på Facebook-siden eller gruppen, hvis man vil have information eller stille spørgsmål til folkene bag.

Tilmelding til Youngsters camp i Horsens her.

content-loader
content-loader
content-loader