Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads

Finnjolle-stjernen Salminen til minbaad.dk: World Sailing er inkonsekvent

Vi interviewer verdensmester i Finnjolle, Max Salminen, da vi møder ham til Star-sejlads på Bahamas. - Man fjernede Starbåden fra OL fordi den var for dyr, nu skal der sejles i kølbåd..., siger han.

Af Troels Lykke, Bahamas |

Max Salminen, OL-guldvinder i Star i 2012, som gast, sejler lige nu Star Sailors Leauge med den svenske gast Johan Tillander. 

Max Salminen, 30-årig svensker, er gift med KDY-sejleren Susanne, der også er på Bahamas med deres fælles barn. Lige nu er Max på en 15. plads i Star Sailors Leauge. Foto og video: Troels Lykke

Kirketerp fortæller om sejlads med Hella Joof og andre kendte - tv-program i aften

Seks kendte sejler på 21 dage tværs over Atlanterhavet i 83 fods tidligere Whitbread-jordomsejler. Vi taler med nøgleperson om bord, Martin Kirketerp, der var med fra Gran Canaria til Antiqua. - Hella Joof var satme sjov, siger tidligere Volvo-sejler Kirketerp.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sailing Aarhus vil lave maritim folkefest under Aarhus Festuge

2018 blev året, hvor sejlsporten i Aarhus fik sit store gennembrud. Sommerens succesfulde VM lagde fundamentet, og i de seneste seks måneder er der bygget på med nye, spændende initiativer. Et af de store events i støbeskeen er en maritim folkefest.

 

Links til andre sites