Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Hvor i Aarhus at EM skal holdes er endnu ikke afklaret, oplyser Bo Jarvig i dag til minbaad.dk. Foto: Bo Jarvig

Zoom8 EM 2019 holdes i Danmark - efter afbud fra Holland

Hoorn i Holland har takket nej tak til at afvikle næste års EM i påsken. Derfor har den internationale Zoom8-organisation besluttet at EM 2019 sejles på Aarhus Bugten.

Af Troels Lykke |

- Dansk Zoom8-organisation, DZA, ser frem til et fantastisk stævne afviklet i den ægte Zoom8 ånd. I den forbindelse søger DZA sponsorer og samarbejdspartnere der vil støtte Zoom8 klassens fortsatte arbejde med at udvikle fremtidens sejlere og fastholdelse i sejlsporten, fortæller Bo Jarvig fra DZAs bestyrelse.

Danmark ligger derfor vand til to af Zoom8 klassen to største event's med EM 2019 på Aarhus Bugten i påsken og VM 2020 på Furesøen.

- Sæt kryds i kalenderen og overbevis alle dine sejler venner at de skal sejle Zoom8, så vi kan få de to største Zoom8 stævner i historien, fortæller Bo Jarvig.

Få professionel sejler Nicolai Sehested med ombord til Palby Fyn Cup 2019

Når starten til Palby Fyn Cup 2019 går den 24. maj, får en heldig båd muligheden for at få VOR-sejler Nicolai Sehested med ombord i i alt fem timer, hvor han vil dele ud af gode råd og røverhistorier. Konkurrencen afholdes i anledning af 30 års jubilæet for kapsejladsen.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Ny ClubSwan 36 får C-foil system

Finske Swan præsenterer senere i år den nyeste båd fra værftet, en ClubSwan 36. Båden, som er en high-performance kapsejladsbåd, bliver beskrevet som en forvokset jolle med ovalt skrog og justerbar mast.

Links til andre sites