Gå til hoved-indhold
Lystfiskeri
En Ranger Z175 er en fuldblodsbåd, der er toptunet til aktivt kastefiskeri

Bass-bådenes Ferrari

Har du ambitioner om aktivt fiskeri, hvor du vil have ypperligt kastedæk, høj fart og masser af yderligere features - er en Ranger-båd måske din næste båd

Af Jan Kreuz |

Ranger har produceret både siden 1968 og en af kerneværdierne i bådene, har altid været sikkerhed. Deres fiberglass-konstruktion og patenterede "pulltruded" tofter betyder at skroget er udstyret med stor strømlinet styrke i kølens længderetning - og derfor yder selv store påhængsmotorer retfærdighed.

Bådenes betydelige bredde giver desuden yderligere stabilitet, ligesom bredden giver masser af fiskemæssige fordele.

Skeptikere vil mene at disse højhastigheds bass-både er et fænomen, hjemhørende til kæmpe amerikanske søer som eks. Lake Superior eller Lake Huron (Lake Superior er over 80.000 km2 og dermed dobbelt størrelse af Danmark...) og det giver sig selv at skal du blot i den lokale sø, kan mindre både være et bedre valg.

Men har du ambitioner om den ultimative predatorbåd, er attraktive områder indenfor rækkevidde f.eks. Vänern, Vättern, Stege Nor, Rügen eller et antal tyske floder, eks. Elben.

Vi har taget et nærmere kig på Ranger Z175, som er en helt ny model i 2016-programmet. Z175 er inspireret af de legendariske Rangers Comanche-modeller men er lidt mindre og indenfor 5m-segmentet er der rigtigt meget for pengene f.eks. masser af fyldige stuverum, livewells, store kastedæk og masser af farve- og tilbehørsmuligheder.

Et overblik over frontdækket. 

I siderne er der stuverum til op til 8 stænger (op til 8 fod), midtfor stuverum og helt i front plads til frontmonteret elmotor og et eller to marine-instrumenter. Alle stuverum er vandtætte.

 

Et nærmere kig i de vandtætte stuverum

 

En smart feature er de skjulte rebfæstninger - der hurtigt bringes frem ved fortøjning, brug af fendere mm.

Overblikket agter - midtersædet kan slå op og give plads en 3. fisker. Helt agter er der livewells og batteri/teknik opbevaring

De rummelige livewells

 

Ranger-både kan bestilles med alle muligheder i form af marineelektronik, motor, sædetyper,LED lys i stuverum, hydraulisk styring, kølbeskyttelse og meget mere. 

Specifikationer RANGER Z175

• Længde 533 cm
• Bredde 229 cm
• Vægt båd 567 kg
• Max anbefalet motor: 115 hk
• Brændstofkapacitet (fast tank) 87 liter
• Skrogmateriale: Glasfiber

Skal du i nærkontakt med en Ranger båd, så henvises til www.mojoboats.se

 

content-loader
content-loader
content-loader