Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Lystsejlere er vilde med Flakfortet og nu kan de igen besøge den lille ø udfor København. Foto: Flakfortet

Flakfortet åbner igen for lystsejlere fra fredag 11. maj - støt borgerforslag

Grunden til at Flakfortet åbner op igen er, at det på kort sigt (i 2018) ser det lidt bedre ud efter konstruktivt møde med Slots- og Kulturstyrelsen, forklarer Flakfortet.

Af Troels Lykke |

Der vil med virkning fra fredag d. 11. maj igen være mulighed for lystsejlere at anløbe Flakfortets lystbådehavn, og under resten af sejlersæson 2018 vil altså Flakfortet være åbent også for lystsejlere.

Det fortæller Flakfortet på deres facebookside

Grunden til at vi åbner op er at på kort sigt (i 2018) ser det lidt bedre ud og efter konstruktivt møde med Slots- og Kulturstyrelsen ser vi lidt lys over sagen.

På længere sigt er der dog stadig utroligt mange udfordringer, men vi arbejder videre på sagen.

Hvis I virkelig ønsker at Flakfortet skal være åbent i mange år fremad så har I mulighed at påvirke nu gennem at støtte borgerforslag:

www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-01110

Solrød Strand-familier søger opti-grej donation til cubansk sejlerskole

2 sejlerfamilier fra Solrød Strand lejede i vinter en stor katamaran i en måned Cuba. Et møde med en cubansk sejlskoler med unge opti-sejlere efterlod et stort indtryk, og nu samler familierne grej ind til de cubanske sejlere. Læs flot beretning og se fotos.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sejlsportsligaen skydes i gang under vandsportsfestivalen Lyn-X Open

Lørdag den 25. maj åbner Sejlsportsligaens sæson, og Lynæs Sejl- og Kajakklub inviterer til en masse aktiviteter på havnen, herunder kite-boarding, saunagus og forskellige opvisninger, mens 1. divisions-sejlerne kæmper om guldet ved årets første stævne i Sejlsportsligaen.

Links til andre sites