Gå til hoved-indhold
Dette overdækningsstativ fra Biltema er blandt de klart billigste og kan købes for 2.799 kroner. Foto: BiltemaUdstyr
Dette overdækningsstativ fra Biltema er blandt de billigste og kan købes for 2.799 kroner, om det holder, ved vi til gengæld ikke. Foto: Biltema
Udstyr
Stativerne fra GP Covers bygges individuelt til hver båd. Dermed kommer stativet til at passe perfekt.

Fire der holder: Beskyt din båd mod vinteren

Kreativiteten er stor, og mulighederne inden for vinterbeskyttelse til båden er derfor mange. Her er fire løsningsforslag i forskellige prislag og kvalitet. Opdateret 9.11.

Af Sara Sulkjær |

Der er travlhed på havnene landet over, når sejlere i disse dage skal have båden på land for vinteren. Her bliver presenninger, dæksstativer og andet beskyttelse fundet frem for at skabe den bedst mulige overvintring til båden.

Vi har herunder fundet fem løsninger for både den store og mindre pengepung.

Palbyflex presenning, formsyet - 1.699 kroner

Denne formsyede presenning fra Palby er lavet i et let, blødt og fleksibelt materiale. Den er nem at håndtere og kan holde i flere år. Samtidig har den en høj UV-beskyttelse og er miljøvenlig. 

Presenningen kan købes for 1.699 kroner til en 30-fods båd (8x10m). Læs mere her

----------

GP Covers - 14.500 kroner

Stativerne fra GP Covers bygges individuelt til hver båd. Dermed kommer stativet til at passe perfekt. Prisen indbefatter også monterering af professionelle fra firmaet og en slidstærk presenning. 

Det hele kan købes for 14.500 kr. til 30-fods sejlbåd. Læs mere her

----------

NOA Dæksstativ - 5.995 kroner

Dette dækstativ med NOA-greb regnes blandt de bedste på markedet. Det er velegnet til både med for- og agterpulpit eller anden form for søgelænder. 

Her medfølger ikke presenning. Stativet kan købes for 3.275 kroner (10m) hos Hellers her og Watski her

----------

HF Krympeplast - 1100 kroner + moms 

Den sidste mulighed er en forholdsvis ny løsning på markedet. Med HF Krympeplast slipper du for ødelagte og iturevne presenninger. 

Krympeplasten kan bruges både indendørs og udendørs. For at sætte plasten på skal bruges en varmepistol, som kan lejes for 175 kr. + moms. 

Krympeplasten koster omkring 1100 kroner + moms for et stykke på 8x10m, svarende til en 30-fods sejlbåd. Hertil kommer evt. leje af varmepistol. Læs mere her.
content-loader
content-loader
content-loader