Gå til hoved-indhold
Båden ar let på roret og man har god, høj rygstøtte i cockpittet. Fuld udstyret og komplet sejlklar koster Jeanneau 319 Sun Odyssey 899.000 kroner, leveret i Danmark. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Båden er let på roret, og man har god, høj rygstøtte i cockpittet. Fuld udstyret og komplet sejlklar koster Jeanneau 319 Sun Odyssey 899.000 kroner, leveret i Danmark. Foto: Troels Lykke

Lille men rummelig Jeanneau 319 Sun Odyssey ser dagens lys

Her en kort nyhed om Jeanneau 319, vi testede. Båden har et højt fribord, og der er rigelig ståhøjde i kahytten. - Der er nu to solgte i Danmark, fortæller Gert Sørensen fra Tempo Bådsalg.

Af Troels Lykke |

Der bygges meget få nye små både hos de store værfter. Fabrikkerne tjener ganske enkelt ingenting på dem, men værfterne vil gerne få nye sejlere til at sejle deres større både senere.

Det er Delphia Yachts, der har bygget denne Jeanneau 319, men med Jeanneau-features, fortæller kunde-servicechef hos Jeanneau, Matthieu Quilen.

- Planen er, at Jeanneau selv skal bygge dem. Vores forhandlere ønskede en mindre båd i sortimentet, da de mindre både efterspørges hos sejlerne. Det er en indgangsbåd, vi tjener meget lidt på dem, forklarer kundechefen, der er med minbaad.dk på vandet og teste den lille båd, der er et modificeret Delphia-skrog.

Tidligere var Jeanneaus mindste båd en Jeanneau 349.

Koster fra 720.000 kroner

Den nye Jeanneau 319, der hos Tempo Bådsalg koster fra 720.000, leveret i Danmark, er med Seldén-mast og -bom samt Harken-spil.

- Vi har nu to ordre på båden, forklarer Gert Sørensen til minbaad.dk, der skriver en test senere af båden, der er 9.9 meter lang og 3,46 meter bred, mens kølen stikker 1,84 meter.

Af en 10 meter båd at være er der god plads og lys i båden.

Vi testede båden med en italiensk og tysk journalist, da vi var i Cannes.

Deres udsendte styrer her turbåden, der har god rygstøtte til gasterne i cockpittet.

Kirketerp fortæller om sejlads med Hella Joof og andre kendte - tv-program i aften

Seks kendte sejler på 21 dage tværs over Atlanterhavet i 83 fods tidligere Whitbread-jordomsejler. Vi taler med nøgleperson om bord, Martin Kirketerp, der var med fra Gran Canaria til Antiqua. - Hella Joof var satme sjov, siger tidligere Volvo-sejler Kirketerp.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sailing Aarhus vil lave maritim folkefest under Aarhus Festuge

2018 blev året, hvor sejlsporten i Aarhus fik sit store gennembrud. Sommerens succesfulde VM lagde fundamentet, og i de seneste seks måneder er der bygget på med nye, spændende initiativer. Et af de store events i støbeskeen er en maritim folkefest.

 

Links til andre sites