Gå til hoved-indhold
De nye Lewmar-spil kommer i to størrelser. Grafik: Watski / Sara SulkjærUdstyr
De nye Lewmar-spil kommer i to størrelser. Grafik: Watski / Sara Sulkjær

Kast anker uden at svede - nye spil fra Lewmar

To nye ankerspil har ramt markedet. Mens det mindste 700W-spil er flushmonteret og tager minimal plads på dækket, kan ankeret hurtigt sænkes med frit fald på det større Pro-Fish-spil.

Af Sara Sulkjær |

Efter en sommer, der med høj sol og en til tider sparsom vind, har indbudt til dage og nætter for svaj, har flere sejlere sandsynligvis mærket sveden pible på panden, når ankeret atter har skullet retur til båden. 

En til tider hård øvelse, der kan forenkles væsentligt med et ankerspil. Et produkt, som Lewmar netop har sendt på markedet i to udgaver. 

Lav højde over dæk 

Her fås det mindste 12 volts ankerspil med et ankerhjul, der tager både 6 og 7 mm kalibreret DIN 766-ankerkæde og kan fungere på fartøjer op til 35 fod.

- Ankerspillet er flushmonteret. Det giver en elegant, lav højde over dæk. Motoren på 700 Watt er monteret under dæk, skriver Watski om produktet, der kan købes her

Desuden er spillet produceret i 100% 316 rustfrit stål, ligesom også det lidt større ankerspil, Lewmar Pro-Fish 1000 er det. 

Automatisk frit fald

Det er et spil, der er udstyret med en kraftigere 1000 Watt-motor og samtidig har det hurtige fritfalds-anker: 

- Ankerspillet har et automatisk frit fald. Det betyder, at du kan sænke dit anker hurtigt og let med et enkelt tryk på knappen, forklarer 

Pro-Fish-ankerspillet kan købes fra 6.995,00 kr. her, mens det mindre ankerspil fås til 4.995,00 kr. 

content-loader
content-loader
content-loader