Gå til hoved-indhold
Udstyr

Nyt agter ankerspil med free-fall og autostop

Balder er et helt nyt agter ankerspil udviklet og fremstillet af Quick Nautical Equipment i Italien. - Alle kan være med på prisen, mener Watski.

Af Troels Lykke |

- I sædvanlig italiensk stil er det lykkes at kombinere flot design med rigtig god funktionalitet, desuden til en pris hvor alle kan være med, siger Anders Jessen fra grossisten Watski.

Ankerspillet er udstyret med automatisk ”free-fall” samt autostop når ankeret tages op. Ankerspillet findes i tre størrelser 600, 900 og 1200 Watt.

Autostop kit

Som tilbehør findes et autostop kit som stopper spillet automatisk når ankeret er oppe ved ankerrullen. Kittet består af en skroggennemføring som har indbygget sensor (magnet afbryder) samt en kugle med magneter som monteres på linen. 

- Når kuglen og sensoren kommer i kontakt med hinanden afbrydes strømmen og spillet stopper. Du minimerer derfor risikoen for skader på båden, spillet eller badeplatformen, siger Anders Jessen.

Kan rotere 45 grader

Ved montering kan motoren rotere i 45° og giver derfor mulighed for installation på steder hvor andre ankerspil ikke kan monteres. Balder passer sammen med samtlige Quicks fjernkontroller samt afbryder.

Priser fra 8.995,- se mere

content-loader
content-loader
content-loader