Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Den danske Starbåd ses i den luv ende af startlinjen.

Schönherr og Eli med fremme i Star-stævne i Miami

Drage-sejler Jørgen Schönherr og tidligere Soling-sejler Jan Eli er nye i Starklassen, alligevel lagde de ud med en 1. og 4. i Miami. Duo er på en samlet 6. plads.

Af Troels Lykke |

Nye i Starklassen, men alligevel med fremme.

Sådan er det for 60-årige tidligere danske mester i Drage, Jørgen Schönherr fra Køge.

Han sejler med sin Drage-gast Jan Eli til Miami Star Winter Series, hvor 48 både er med i et stærkt felt.

Schønherr har ifølge vores oplysninger købt to nye Starbåde. En er i Europa, hvor der er blevet trænet en del på Gardasøen og en er i Miami, hvor der også sejles meget Starbåd.

Stort stævne med 80 både venter

Og det går vældig godt viser resultatlisten, hvor holdet er på en 6. plads.

Jan Eli, der blandt andet har gastet for Stig Westergaard i Soling, fortæller til minbaad.dk, efter vi spørger ham hvorfor det går så godt for ham og Schönherr.

- Det er nok lidt tidligt at svare på det da vi kun har sejlet 1 stævne i sidste weekend og er kun på førstedagen i dette stævne. I marts sejler vi det store Bacardi cup med 80 både.

Se interview med duoen fra Miami her

Her ses Jan Eli, tv. og rorsmand Jørgen Schönherr, der nu nærmest sejler på fuld tid efter han har solgt sit firma. Schönherr er tidligere verdensmester i 505 - for mange år siden.

Sejlforholdene i ideelle i Miami. Michael Hestbæk sejler også Melges 20 for ejer Bo Bøje lige nu ud for byen, det samme gør Morten Henriksen i en Etchells 22.

content-loader
content-loader
content-loader