Gå til hoved-indhold
Windex og Scout kommer nu med en vaskeægte 2-i-1-løsning. Foto: PR-fotoUdstyr
Windex og Scout kommer nu med en vaskeægte 2-i-1-løsning. Foto: PR-foto

To kvalitetsprodukter slået sammen i ny VHF-antenne med Windex

Scout og Windex lancerer nu en VHF-antenne, der ikke blot sikrer VHF'ens signal, men også afslører vindens retning. Produktet fås i to størrelser.

Af Sara Sulkjær |

I en helt ny VHF-antenne med Windex i toppen slås to fluer med et smæk. Det er producenten Scout, der står bag selve antennen, mens det ikoniske brand Windex supplerer med vindindikatoren:   

- Den er forsynet med en ægte Windex 15, som er den bedste på markedet, forklarer Anders Jessen fra Watski, forhandler af produktet.

Skumfyldt antenne 

Også antennen er i højeste kvalitet og produceret således, at selve kablet holder længst muligt: 

- Den er skumfyldt, så antennekablet inde i glasfiberrøret ikke kan ruste og rasle løst, forklarer Jessen til minbaad.dk. 

Produktet fås med en længde på enten 55 cm eller 90 cm. For den mindste skal 995,00 kr. hives op af pengepungen, mens den største kan erhverves fra 1.095,00 kr.

Tilslutning via N-kontakt

Begge modeller leveres med et kraftigt rustfrit vinkelbeslag, mens selve tilslutningen sker via en N-kontakt hun for det bedste signal. 

Se produktet hos Watski her

Få professionel sejler Nicolai Sehested med ombord til Palby Fyn Cup 2019

Når starten til Palby Fyn Cup 2019 går den 24. maj, får en heldig båd muligheden for at få VOR-sejler Nicolai Sehested med ombord i i alt fem timer, hvor han vil dele ud af gode råd og røverhistorier. Konkurrencen afholdes i anledning af 30 års jubilæet for kapsejladsen.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Ny ClubSwan 36 får C-foil system

Finske Swan præsenterer senere i år den nyeste båd fra værftet, en ClubSwan 36. Båden, som er en high-performance kapsejladsbåd, bliver beskrevet som en forvokset jolle med ovalt skrog og justerbar mast.

Links til andre sites