Gå til hoved-indhold
Elementserien er udstyret med Raymarine RealVision™ 3D og den nye HyperVision™ sonarteknologi, der giver naturtro billeder. PR-fotoUdstyr
Elementserien er udstyret med Raymarine RealVision™ 3D og den nye HyperVision™ sonarteknologi, der giver naturtro billeder. PR-foto

Raymarine Element forbedrer lystfiskernes visning under vand

Ny kombination af ekkolod og GPS til lystfiskere giver overlegne billeder, hastighed og enkelthed, lover Raymarine.

Af Troels Lykke |

FLIR Systems  Raymarine Element™ kommer nu med en ny generation af avancerede display, der kombinerer ekkolod og GPS.

Elementserien er udstyret med Raymarine RealVision™ 3D og den nye HyperVision™ sonarteknologi, der giver naturtro billeder og hjælper med at imødekomme både kyst- og havbarsfiskeres behov med avanceret sonar, alsidige kortfunktioner og en intuitiv brugeroplevelse.

Forbedrer lystfiskernes undervandsvisning

Raymarine Element, der bygger videre på Flirs Raymarine Axiom® navigationsdisplay, indeholder den integrerede patentanmeldte RealVision 3D sonarteknologi, som forbedrer lystfiskernes undervandsvisning med 3D havbundsbilleder og mere præcis lokalisering af fiskestimer.

Element-serien introducerer også den nye patentanmeldte HyperVision 1.2-megahertz sonarteknologi med ultrahøj CHIRP (Compressed High Intensity Radar Pulse) sonarfrekvenser.'

Forbedrer DownVision, SideVision og RealVision 3D-sonar

HyperVision forbedrer DownVision®, SideVision® og RealVision 3D-sonar, som giver fiskere mulighed for at se havbundsstrukturer, havbundsvegetationen og fisk med naturtro detaljer.

Takket være Element-seriens nye LightHouse Sport operativsystem, der er optimeret for en forenklet brugeroplevelse, og intuitive tastaturkontroller, kan fiskerne hurtigt markere deres yndlingsfiskesteder og oprette deres egne batymetriske kort med høj opløsning i realtid ved hjælp af den nye Raymarine RealBathy™ sonarkortsgenerator.

Element-seriens brugeroplevelse er yderligere forbedret ved en integreret quad-core processor, der leverer øjeblikkelig opdatering af kort, jævne RealVision 3D billeder og hurtig respons på vandet.

“Med den nye Raymarine Element-serie gør vi vores mest avancerede sonarteknologi og intuitive brugeroplevelse tilgængelig for en større målgruppe af rekreative sejlere,” siger Jim Cannon, administrerende direktør for FLIR Systems.

“Element-serien udmærker sig ved en imponerende performance i sin klasse, med utroligt skarpe HyperVision billeder og vores nye LightHouse Sport operativsystem. Sammen omdefinerer Element-serien klassen for kombinerede ekkolods- og GPS-navigationsdisplay, og giver fiskerne topfunktioner.”

Element-serien består af modeller med 7-, 9- og 12-tommers display. Raymarine Element kan leveres af FLIR’s distributører og detailhandlere fra første kvartal i 2019.

Yderligere oplysninger om Raymarine Element findes på www.raymarine.com/element og hos den danske forhandler i Køge www.raymarine.dk

content-loader
content-loader
content-loader