Gå til hoved-indhold
Udstyr
Brugeren af UAV app'en og DJI Mavic Pro dronen får et større overblik omkring båden. Foto: Raymarine.
Udstyr
Udstyr
Udstyr

Raymarines Axiom UAV App kombinerer droneflyvning og navigation

Raymarine har nu kombineret navigation og ubemandet luftfotografering i en ny opdatering til deres Axiom serie. Brugeren kan blandt andet se fisk og eventuelle rev forud for sejlretningen.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Med den nyeste opdatering til operativsystemet LightHouse 3.6 er det nu muligt for brugere af Raymarine Axiom at tage afsted i luften.

Den nye Axiom UAV app kombinerer Raymarines navigationsstyrke og enkelhed med avanceret ubemandet luftfotografering, fortæller Raymarine til pressen.

Større overblik til sejleren

Axiom UAV app'en, der er kompatibel med DJI Mavic Pro dronen, automatiserer mange almindelige opgaver, herunder start, luftbåren fotografering, navigation under flyvning samt retunering til båden.

Både fisker- og cruisebåde kan i høj grad drage fordel af at have denne ekstraluftfotoplatform integreret om bord på deres Axiom navigationsskærm.

Brugeren kan blandt andet sende dronen i luften og bruge dets kamerasystem til at søge efter fisk i vandet foran båden.

Dronens UHD-kamerasystem kan se fangstfisk, agnfisk, undervandsplanter, sandbanker, rev og meget mere.

Brugeren kan få dronen til at flyve automatisk i en cirkel omkring båden ved hjælp af de praktiske kontrolfunktioner, som kan ses på Raymarine Axiom eller Axiom Pro skærm.

Gratis opdatering

Dronen kan ved hjælp af UAV GOTO-kommandoen på Axion eller Axiom Pro kortplotteren flyve ud til et bestemt navigationspunkt eller sted på kortet. Dronen kan også automatiske retunere til båden.

Axiom UAV er en gratis opdatering til Axiom, Axiom Pro og Axiom XL multifunktionsskærme. LightHouse 3.6 opdateringen er tilgængelig nu.

Ejere af Axiom kan downloade opdateringen direkte til deres Wi-Fi aktiverede MFD'er eller downloade softwaren fra websitet Raymarine.com.

Ingen danskere når top ti-finalesejladser ved EM i Starbåd

Danskerne kæmper om æren og de 100.000 usd, der er på højkant ved EM i Starbåd på Gardasøen. Bedste danskere er Jørgen Schønherr og Jan Eli fra Køge Sejlklub. De er nummer 24 blandt de 94 Starbåde. Svenske Fredrik Lööf knækker masten. Se live fra kl. 13.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites