Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Satte ild på bådmotor - 24-årig hoppede i vandet og druknede

Anklagemyndigheden mener, at forsikringssvindel lå bag, da en mand stak ild på sin båd. 24-årig druknede i Roskilde fjord, da oppustelig redningsvest ikke foldede sig ud.

Af Troels Lykke |

Uden at kunne svømme og iført en defekt redningsvest sprang 24-årige Tavab Khoshival i oktober i det kolde vand i Roskilde Fjord efter en eksplosion om bord på en sejlbåd. Her druknede han på syv meter vand.

Oplysningerne fremgår af et anklageskrift fra Nordsjællands Politi. Det er rettet mod en 22-årig mand fra Frederikssund, som efter anklagemyndighedens opfattelse er ansvarlig for ulykken. Manden nægter sig skyldig.

Det skriver TV 2 Lorry

De to kammerater var på tur i en sejlbåd på fjorden, da den 22-årige ifølge anklageskriftet kastede en antændt benzinvædet klud på bådens motor, som han forinden havde pøset til med benzin.

Lig drev i land ved Frederikssund

Det udløste den eksplosion, som fik Tavad Khoshival til at springe i fjorden. Han var savnet i to uger, inden hans lig drev i land ved Frederikssund. Det var en af hans bekendte, der fandt ham.

Anklagemyndigheden mener, at den 22-årige mand var ude på at snyde sit forsikringsselskab. Det er der rejst tiltale for.

Anklageskriftet er formuleret på en sådan måde, at selv om den 22-årige ikke havde til hensigt at dræbe sin kammerat, så er han efter anklagemyndighedens opfattelse skyldig. 

Det er han, fordi han i forbindelse med sin handling "indså at andres liv udsattes for overhængende fare", lyder det.

Kilde. TV 2 Lorry

Få professionel sejler Nicolai Sehested med ombord til Palby Fyn Cup 2019

Når starten til Palby Fyn Cup 2019 går den 24. maj, får en heldig båd muligheden for at få VOR-sejler Nicolai Sehested med ombord i i alt fem timer, hvor han vil dele ud af gode råd og røverhistorier. Konkurrencen afholdes i anledning af 30 års jubilæet for kapsejladsen.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Ny ClubSwan 36 får C-foil system

Finske Swan præsenterer senere i år den nyeste båd fra værftet, en ClubSwan 36. Båden, som er en high-performance kapsejladsbåd, bliver beskrevet som en forvokset jolle med ovalt skrog og justerbar mast.

Links til andre sites