Gå til hoved-indhold
Havne
Dagen vil blandt andet byde på demo af redningsflåder. Foto: Henrik Svenningsen.

Skive Søsports Havn håber på besøgsrekord til Vild med Vand 2018

Skive Søsports Havn holder atter Vild med Vand lørdag 9. juni med prøvesmagninger på sejlads, RIP-sejlads, SUP-boarding og demo af redningsflåder. Arrangørene håber på ny rekord af besøgende.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Skibe Kommunes RENT LIV - oplevelser ved fjorden, samt Spar Vest Fonden har gjort det muligt for Skive Søsports Havn sammen med andre 'vandklubber' igen kan gennemføre Vild med Vand arrangementet.

Håber på interesse fra lokale

'Vandklubberne' i lystbådhavnen vil lørdag den 9. juni sammen med flere end 100 havne i Danmark, holde åbent hus og servere en overflod af gratis prøvesmagninger på det maritime liv.

Gæster i de mange havne kan på dagen prøve meget af det, der er sjovt på og i vandet.

Skibe Søsports Havn er gået igang med planlægning, og håber på interesse og velvilje fra lokale sponsorer eller firmaer/foreninger, der måtte ønske, at oprette en stand/salgsbod, diverse lokale smagsprøver eller måske endda arrangere et bagagerumsmarked/kræmmermarked i tilknytning.

Håber på ny rekord

Henrik Svenningsen, Skibes lokale Vild med Vand-tovholder og formand for Skive Søsports Havn, udtaler i en pressemeddelse:

- Vi glæder os allerede til at tage imod en hel masse nysgerrige og sommerparate mennesker, der har lyst til at tilbringe en hyggelig dag med hinanden ved vandet og nyde de nye tiltag der er etableret på havneområdet.

- I 2017 var der cirka 1500 besøgende på dagen og vi håber på ny rekord i 2018. Forhåbentligt vil mange at gæsterne få lyst til at vende tilbage og på sigt være en endnu større del af pulsen ved vandet, ved at benytte sig af alle de aktivitetsmuligheder, som vi sammen har adgang til, siger Henrik Svenningsen.

Vand på mange måder

Formålet med Havnens Dag er, at lokalbefolkningen får øjnene op for samværet og alle de aktiviteter, som havnen og vandet indbyger til, herunder sprede budskabet RENT LIV på Skiveegnen.

Det drejer sig ikke kun om traditionel sejlads. Der vil også være mulighed for at komme på vandet i RIB-både, løbe rundt i WaterBallz og stå på Stand-up paddleboard, og måske endda se en af Forsvarets redningshelikoptere i aktion eller besøge en af Marinehjemmeværnets fartøjer.

Der vil være mulighed for at sejle i hurtige RIB-både. Foto: Henrik Svenningsen.

content-loader
content-loader
content-loader