Gå til hoved-indhold
Efter et service-træningsforløb er Henry Thomsen og solbaaden.dk nu blevet Certificeret Torqeedo Service Partner. PR-fotoKort Nyt
Efter et service-træningsforløb er Henry Thomsen og solbaaden.dk nu blevet Certificeret Torqeedo Service Partner. PR-foto

Nu kan du få fikset din Torqeedo i Danmark hos solbaaden.dk

Fremover er der en ny mulighed for at få serviceret og repareret sin Torqeedo el-motor i Danmark.

Af Troels Lykke |

Firmaet solbaaden.dk i Aarhus har siden 2014 været forhandler af produkterne fra verdens største producent af maritime el-motorer: Torqeedo i Tyskland.

Torqeedo, som på verdensplan har mere end 70.000 motorer i drift, har gennem de senere år haft et stærkt sigende salg, også blandt danske sejlere og bådejere.

- I Danmark er der ca. 25 Torqeedo-forhandlere. Her på det sidste har vi oplevet en stærkt stigende tendens i salget, fortæller Henry Thomsen fra solbaaden.dk.

- Det skyldes bl.a., at Torqeedo hele tiden arbejder målrettet på at udvikle produkterne, så de matcher kundernes behov og ønsker. Et godt eksempel er pod-motorerne, som Torqeedo sendte på markedet for to år siden, og som tiltaler sejlerfolket med deres lydsvage og forureningsfrie fremdrift kombineret med nul vedligeholdelse. 

Træning førte til certificeret Torqeedo Service Partner

Efter et service-træningsforløb er Henry Thomsen og solbaaden.dk nu blevet Certificeret Torqeedo Service Partner.

Det betyder, at firmaet kan tilbyde alle former for vedligehold, service og reparationer på UltraLight, Travel, Cruise og Cruise FP-motorerne samt batterierne i Power serien.

Noget, der glæder Henry Thomsen:

- Det har hidtil været en stor ulempe, at kunderne i tilfælde af service eller reparation skulle sende deres motor til Tyskland. Som certificeret servicepartner kan jeg tilbyde diagnosticering og reparationer, hvad enten det er under garantien eller udenfor garantien. Og jeg tilbyder denne service både på eget værksted og ude hos kunden. 

Plus service

Udover reparationer tilbyder solbaaden.dk også regelmæssig service af produkterne, software-opdateringer på elektronikken og telefonsupport.

- Og så har Torqeedo jo også et interessant tilbagekøbsprogram for deres ældste modeller af Travel og Cruise, siger Henry Thomsen og fortsætter: 

- Ved køb af en ny motor giver Torqeedo mellem 40 og 80 % af den oprindelige pris i bytte, når man afleverer sin gamle Cruise eller Travel.

Som servicepartner tager solbaaden.dk sig også af sådanne indbytninger.  

- Vi kan kontaktes pr. telefon, mail eller via hjemmesiden www.solbaaden.dk i tilfælde af service-behov, slutter Henry Thomsen

content-loader
content-loader
content-loader