Gå til hoved-indhold
Den fantastiske ungdom fyrer den af i Portugal, på vejen mod OL. Markus Oliver Nielsen er fra Middelfart og Joakim Steen Salskov-Iversen fra Hellerup. Foto: Nicolaj SchwanerKapsejlads
Den fantastiske ungdom fyrer den af i Portugal, på vejen mod OL. Markus Oliver Nielsen er fra Middelfart og Joakim Steen Salskov-Iversen fra Hellerup. Foto: Nicolaj Schwaner

Sådan promoveres et hold - cool kortfilm med 49erne Joakim og Markus

Sejler og filmfotograf Nikolaj Schwaner pakkede kufferterne og rejste til træningsbase i Portugal, for at portrættere hverdagslivet som elitesejler.

 

Af Troels Lykke |

Med kameraet i den ene hånd og gummibådsrattet i den anden, blev der knoklet på højtryk for, at fange de perfekte momenter, fortæller 49er-sejlerne Joakim og Markus, der er i Portugal og træne.

Det er der kommet denne video ud af. Vi ser det som en trailer - ikke til en spillefilm, men til vores fantastiske hverdag, fortæller duoen, der til dagligt træner i Aarhus blandt andet.

Markus Oliver Nielsen fra Middelfart og Joakim Steen Salskov-Iversen fra Hellerup er to 21-årige sejlere med en fælles drøm.

En drøm, der indebærer 49er-sejlads i rød-hvide lycratrøjer på Tokyobugten i slutningen af juli ved OL i 2020.

Klik her og se film-trailer i verdensklasse

content-loader
content-loader
content-loader