Gå til hoved-indhold
J/70eren er populær i Thurø Sejlklub. Foto: Nikolai Barnekow Jensen.Sejlklubber
J/70eren er populær i Thurø Sejlklub. Foto: Nikolai Barnekow Jensen.

Thurø Sejlklub nu i finalen om at vinde Danskernes Idrætspris

Med 63 procent af stemmerne er Thurø Sejlklub det af tre nominerede fynske idrætsinitiativer, der går videre i konkurrencen om at blive årets vinder af Danskernes Idrætspris.

Af Troels Lykke |

Thurø Sejlklub har taget et kvantespring tættere mod det, den drømmer allermest om i de her dage - at vinde Danskernes Idrætspris for initiativet "Sejl og Studér".

Sådan skriver fyens.dk

Afstemning om, hvilket af tre fynske nominerede idrætsprojekter, der skulle gå videre og være Fyns bud på en vinder af den eftertragtede pris, som DR uddeler, er netop slut, og Thurø Sejlklub står tilbage som overlegen vinder af fynboernes stemmer.

Ikke færre end 63 procent af alle dem, der har stemt, har valgt Thurø Sejlklub som deres favorit blandt de tre, der også talte Vollsmose Boxing i Odense og Børn, Bold og Motorik i Middelfart.

Det tøver Jesper Henriksen, næstformand i sejlklubben, ikke med at betragte som en stor sejr allerede.

Vellykket nytænkning i Thurø

Sejren betyder nu, at Thurø Sejlklub sammen med syv andre regionale vindere fra resten af landet går videre til semifinalen, hvor bestyrelsen i Danmarks Idrætsforbund udvælger tre finalister, der kommer med til DRs prisuddelingsshow Sport 2018, hvor man udpeger den endelige vinder af prisen.

DR-showet finder sted 5. januar i Boxen i Herning.

Kilde. fyens.dk

 

content-loader
content-loader
content-loader