Gå til hoved-indhold
SUP-surfere i Limfjorden. PR-fotoKapsejlads
SUP-surfere i Limfjorden. PR-foto

Limfjordens mobile Surfschool kan vinde Danskernes Idrætspris

Limfjorden Surfschool – Danmarks første mobile surfschool med base i Skive, er nu blandt de udvalgte i distrikt Midt og Vest til at gå videre i konkurrencen om at vinde Danskernes Idrætspris.

Af Troels Lykke |

Vinderen af Idrætsprisen afsløres 5. januar 2019 ved tv-showet, SPORT 2018. 

For at Limfjorden Surfskole kan gå videre til landsfinalen har de brug for din stemme på danskernesidrætspris.dk inden fredag d. 16. november kl. 9.00. 

Limfjorden mobile Surfschool, der blev grundlagt for to år siden af to unge skibonitter, har samlet haft over 1200 kursister på vandet, der har prøvet kræfter med Stand Up Paddle Surf.

Yngste surfer er 5 år - ældste er 76 år.

Den yngste deltager har været 5 år, og ældste deltager 76 år. I sommeren 2017 har de to unge mænd arrangeret ialt 56 surfevents, sommerskole for børn og tilbagelagt over 6000 kilometer på de danske landeveje for at introducerer sporten. 

I forhold til at surf-initiativet fra Skive nu er med i opløbet om at vinde den æresfyldte idrætspris, forklarer Nicklas Borgen:

”Det er helt vildt at vi er kommet så langt og er videre i konkurrencen, det har været en fantastisk rejse, vi er dybt taknemmelige. Vi håber på at alle de glade mennesker vil hjælpe os videre med deres stemme, det vil betyde uendeligt meget for os ”.

Nicklas er i skrivende stund i USA, hvor han i Sillicon Vally – San Fransisco, er studerende for at lære mere om iværksætteri til gavn for såvel Limfjorden Surf School, Skiveegnen, distrikt Midt og Vest.

Stem på surfskolen

Læs mere om Limfjorden Surf School - se også deres hjemmeside www.surfmore.dk

Se mere om konkurrencen ”Danskernes Idrætspris” og STEM her på Limfjorden Surf School

Glade SUP-surfere fra Skive. PR-foto

content-loader
content-loader
content-loader