Gå til hoved-indhold
SUP-surfere i Limfjorden. PR-fotoKapsejlads
SUP-surfere i Limfjorden. PR-foto

Limfjordens mobile Surfschool kan vinde Danskernes Idrætspris

Limfjorden Surfschool – Danmarks første mobile surfschool med base i Skive, er nu blandt de udvalgte i distrikt Midt og Vest til at gå videre i konkurrencen om at vinde Danskernes Idrætspris.

Af Troels Lykke |

Vinderen af Idrætsprisen afsløres 5. januar 2019 ved tv-showet, SPORT 2018. 

For at Limfjorden Surfskole kan gå videre til landsfinalen har de brug for din stemme på danskernesidrætspris.dk inden fredag d. 16. november kl. 9.00. 

Limfjorden mobile Surfschool, der blev grundlagt for to år siden af to unge skibonitter, har samlet haft over 1200 kursister på vandet, der har prøvet kræfter med Stand Up Paddle Surf.

Yngste surfer er 5 år - ældste er 76 år.

Den yngste deltager har været 5 år, og ældste deltager 76 år. I sommeren 2017 har de to unge mænd arrangeret ialt 56 surfevents, sommerskole for børn og tilbagelagt over 6000 kilometer på de danske landeveje for at introducerer sporten. 

I forhold til at surf-initiativet fra Skive nu er med i opløbet om at vinde den æresfyldte idrætspris, forklarer Nicklas Borgen:

”Det er helt vildt at vi er kommet så langt og er videre i konkurrencen, det har været en fantastisk rejse, vi er dybt taknemmelige. Vi håber på at alle de glade mennesker vil hjælpe os videre med deres stemme, det vil betyde uendeligt meget for os ”.

Nicklas er i skrivende stund i USA, hvor han i Sillicon Vally – San Fransisco, er studerende for at lære mere om iværksætteri til gavn for såvel Limfjorden Surf School, Skiveegnen, distrikt Midt og Vest.

Stem på surfskolen

Læs mere om Limfjorden Surf School 

Se mere om konkurrencen ”Danskernes Idrætspris” og STEM her på Limfjorden Surf School

Glade SUP-surfere fra Skive. PR-foto

Kirketerp fortæller om sejlads med Hella Joof og andre kendte - tv-program i aften

Seks kendte sejler på 21 dage tværs over Atlanterhavet i 83 fods tidligere Whitbread-jordomsejler. Vi taler med nøgleperson om bord, Martin Kirketerp, der var med fra Gran Canaria til Antiqua. - Hella Joof var satme sjov, siger tidligere Volvo-sejler Kirketerp.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sailing Aarhus vil lave maritim folkefest under Aarhus Festuge

2018 blev året, hvor sejlsporten i Aarhus fik sit store gennembrud. Sommerens succesfulde VM lagde fundamentet, og i de seneste seks måneder er der bygget på med nye, spændende initiativer. Et af de store events i støbeskeen er en maritim folkefest.

 

Links til andre sites