Gå til hoved-indhold
Frank Kirkegaard med sin medarbejder Nicolaj Bjørnholt. PR-fotoUdstyr
Frank Kirkegaard med sin medarbejder Nicolaj Bjørnholt. PR-foto

Riggerne fra Svendborg åbner kørende afdeling i Aarhus

Den unge flerskrogs-sejler Nicolaj Bjørnholt, der har fire års erfaring som rigger, skal hjælpe sejlere i Østjylland med riggen. Samtidig søges der ny rigger i Svendborg.

Af Troels Lykke |

Der er travlt hos Riggerne på Svendborg havn, så travlt at de nu udvider med kørende værksted i Århus.

Det er den skrappe flerskrogs-sejler Nicolaj Bjørnholt, som har været ansat hos Riggerne de sidste fire år, der flytter til Århus og kommer til at varetage Århus-afdelingen fra 1.Juli.

- Vi er utroligt glade for, at vi nu har mulighed for at udvide vores forretning, og åbne en base i Århus. Dermed kan vi tilbyde vores kunder i Jylland en hurtigere og billigere service end vi har haft mulighed for før. Nu kan folk få hjælp med det samme, og de skal ikke betale for at vi kører hele vejen fra Svendborg og retur. Vi er meget mere fleksible og har større rækkevidde med denne løsning, så det glæder vi os meget til, forklarer indehaver og rigger Frank Kirkegaard i en pressemeddelelse.

Uddannet i Svendborg

Frank Kirkegaard forklarer videre.

"Med Nicolaj ved roret i Århus kan kunderne være trygge ved at tingene bliver lavet til perfektion. Nicolaj er selv dedikeret, vindende sejler, er uddannet hos os gennem fire år, og har opnået en stor kunnen og know how. Der findes jo ikke en rigger-uddannelse i Danmark, så dette er det tætteste vi kan komme på at uddanne” folk til faget, lyder det.

Ny medarbejder søges i Svendborg

Da Nicolaj Bjørnholt nu tager til Århus, mangler Riggerne arbejdskraft i Svendborg.

- Så er du dedikeret sejler ca. 20-40 år, har hænderne rigtigt skruet på, er gerne uddannet sejlmager, bådebygger el.lign – og har arbejdet i bådbranchen før, så send en ansøgning til Riggerne. Tiltrædelse snarest muligt, fortæller Frank Kirkegaard, der selv sejler ScanKap 99.

content-loader
content-loader
content-loader