Gå til hoved-indhold
Udstyr
Sejler Jesper Heiselberg har arbejdet som rigger hos John Mast de sidste 16 år. PR-foto

Riggerne fra Svendborg starter kørende afdeling på Sjælland

Den nye afdeling er et kørende værksted på franchise vilkår og drives af Jesper Heiselberg, der tidligere har arbejdet for John Mast.

Af Troels Lykke |

Den nye afdeling på Sjælland og Sydhavsøerne et kørende værksted på franchise vilkår. I spidsen står Jesper Heiselberg, som flere sandsynligvis kender fra branchen.

Heiselberg har således arbejdet som rigger hos John Mast de sidste 16 år og er naturligvis også sejler, fortæller Riggerne til pressen.

- Vi byder Jesper indenfor i 'stalden' og glæder os til samarbejdet fremover. Tag vel imod ham derude - og book ham allerede nu til dine rig-opgaver på Sjælland og Sydhavsøerne, fortæller Frank Kirkegaard, ejer af Riggerne.

Riggerne

Riggerne i Svendborg forhandler tovværk, rullesystemer, storsejlsslæder, aluminium- og kulfibermaster, bomme, spilerstager, bovspryd, rig-fittings, blokke, sjækler og dæksudstyr

Firmaet giver professionel rådgivning om mast og rig, laver beregninger af ny rig og er specialister i stående og løbende rig, splejsning af hi-tec-tovværk, wirer til søgelænder og diverse dele til riggen.  

I Riggernes værksted klares alle reparationer af master, rullesystemer, valsning af wirer, splejsning af tovværk og meget mere.

Jesper Heiselberg kan kontaktes på mail jh@riggerne.com eller tlf: 60778737.

content-loader
content-loader
content-loader