Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Sea Ray 230 Sun Sport pakket ud hos Risbjerg

Se hvordan amerikaneren er indrettet. En ny båd, der let sejler 35 knob med stor indenbordsmotor fra Mercruiser. Martin Schou giver her motorbaadsnyt.dk en rundvising.

Af Troels Lykke |

Sea Ray er USAs ubestridt største og mest anerkendte sportsbådmærke. De var de første til at producere både i glasfiber, og har siden været i førertrøjen, hvad angår kvalitet, innovation og sejlegenskaber og denne nye 230èr er ingen undtagelse, det fortæller importøren Risbjerg.dk i Them ved Silkeborg.

Med en Mercruiser 4.5 L MPI, 250 HK 6 cyl m. Alpha One drev koster båden fra 469.900 kroner.

Martin Schou fra Risbjerg forklarer til motorbaadsnyt.dk:

- Båden har et stort åbent cockpit med stor rundsiddegruppe samt to gode fremadrettet styrestole. En god detajle er den direkte, nemme adgang fra og til bådens cockpit fra badeplatformen. Forkahyt med to langsgående bænke med soveplads for to personer, samt mulighed for toilet under nedgang.

Risbjerg et stk. stående klar i vores udstilling til omgående levering med følgende udstyr: Indfarvet skrog i farven “Mohave”, hynder med indtrækket “Bella Grana”, captains pakke, camperkaleche, køleskab og teakbord. Kom og se den i vores 4.000 m2 store showroom. Læs og mere om den her hos Risbjerg.

Båden har et dybt cockpit. Foto: Troels Lykke

Risbjerg.dk holder til i Them ved Silkeborg. Foto og video: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader