Gå til hoved-indhold
De danske forhandlere fik undervisning om produkterne fra Side-Power i Norge. Foto: PR-fotoUdstyr
De danske forhandlere fik undervisning om produkterne fra Side-Power i Norge. Foto: PR-foto

Side-Power etablerer Premium-forhandlere i Danmark

Det bliver nemt at handle og få hjælp til Side-Power-produkterne fremover. 17 danske forhandlere står allerede klar over hele landet.

Af Sara Sulkjær |

Kunderne hos en af verdens ledende producenter af thruster-systemer til både op til 140 fod, Side-Power, skal have en bedre lokal service. Det mener producenten, der nu har søsat såkaldte Premium-forhandlere i Danmark:   

- Med vores satsning på etablering og uddannelse af Premium-forhandlere sikrer vi et højt kendskab og god lokal tilgang til reservedele og support for vores kunder, forklarer Carsten Errebo, Side-Power Denmark, i en pressemeddelelse.

Stor variation i kvalitet

Oplæringen fandt sted i januar på producentens ISO-certificerede fabrik i Norge, hvor en god gruppe forhandlere var mødt op. Forhandlere, der nu står klar til at hjælpe deres kunder på et endnu højere niveau.

- Der er langt større variationer i kvalitet og funktion end mange er klar over, så det er vigtigt for os, at vores repræsentanter har et godt overblik over, hvad som findes på markedet og evne til at vejlede vores kunder til at tage det rigtige valg, som passer for deres båd og ikke mindst deres krav til præstation, fortæller Carsten Errebo.

De nye Premium-forhandlere dukker op til overfladen i forbindelse med Side-Powers overtagelse af egen distribution af sine markedsledende thrustersystemer, ankerspil og hydrauliske styresystemer i Danmark. 

Prisvindende produkter

17 danske forhandlere kan allerede skrive sig på Premium-listen, som blandt andet tæller Hvide Sande Båd- og Motorservice i vest og Tempo Marine Service i øst. 

Med Side-Power-produkter i kataloget kan de lokale forhandlere glæde sig over at kunne tilbyde prisvindende stabilisatorsystemer og flere andre produkter, der alle produceres i Norge. 

Læs mere om Side-Power her og find din lokale forhandler her

content-loader
content-loader
content-loader