Gå til hoved-indhold
Christian Steffensen fra Troense, har fokus på kunder på Fyn og i Jylland, men han er også på North Sails' nye sejlloft på 1.000 kvm. i Herlev, hvor der i øjeblikket er mere end 400 sejl til vintereftersyn. Foto: Troels LykkeUdstyr
Christian Steffensen fra Troense har fokus på kunder på Fyn og i Jylland, men han er også på North Sails' nye sejlloft på 1.000 kvm. i Herlev, hvor der pt. er mere end 400 sejl til vintereftersyn. Foto: Troels Lykke

Erfaren fynsk sejler nu hyret af North Sails

North Sails ansætter Christian Steffensen fra Troense. Han får fokus på salg og service på Fyn og i Jylland, hvor der nu er otte steder, hvor sejlere kan indlevere sejl til gratis vintereftersyn.

Af Troels Lykke |

Travlhed med service af sejl og salg af en revolutionerende ny teknologi i form af 3Di Nordac, gør at Norths Sails holder fast i også at være repræsenteret med en sælger/serviceperson vest for Storebælt.

Tidligere North Sails medarbejder Peter Westfal er nu hos Furlerboom.

I stedet har North Sails ansat den rutinerede sejler fra Troense, Christian Steffensen, der skal have fokus på salg og service, samtidig med at der er etableret otte steder på Fyn og i Jylland, hvor alle sejlere kan indlevere deres sejl til gratis vintereftersyn, fortæller North Sails til bådpressen.

”Christian kommer med et indgående kendskab til sejlermiljøet i Danmark og har masser af sejladserfaring fra mange typer af kølbåde. Det er et perfekt match for North Sails, hvor vi leverer den bedste service både før, under og efter køb af sejl”, siger daglig leder af North Sails i Danmark, Jesper Feldt.

Tidligere hos Dansk Sejlunion og Vild med Vand

Sejlads og service er på ingen måde ukendt for Christian. Christian har i mange år sejlet tur- og kapsejlads i både Danmark og udlandet, og kommer senest fra en stilling i Dansk Sejlunion som projektleder for ”Vild med Vand”, hvor netop service har været i fokus.

”Min sejladserfaring og min professionelle tilgang til at arbejde med service, er det jeg skal bruge, når jeg skal møde ”sejlerdanmark” på en ny måde. Efter kun en måneds tid i jobbet er det dejligt at erfare, at folk gerne vil bruge penge på sejl. Jeg har allerede flere kunder, der er interesserede i at købe de nye 3D formstøbte polyester-sejl 3Di Nordac”, fortæller Christian Steffensen.

Sådan ser det nye sted ud hos North Sails i Herlev, hvor der er tolv ansatte. Læs mere om North Sails gratis vintereftersyn, og hvor du kan indlevere dine sejl. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader