Gå til hoved-indhold
Udstyr
Københavnerne har fået et sejlloft mere. Foto: North Sails

North Sails flyttet til Herlev - kom til åbningsreception

I morgen 27. oktober kan du besøge et nyindrettet sejlloft i Herlev, tæt på København. Et kæmpe bord på 400 kvadratmeter er bygget til at sy sejl på.

Af Troels Lykke |

Chef for North Sails i Herlev, Jesper Feldt, forklarer på firmaets hjemmeside.

- Så er vi klar! Vi er nu kommet på plads i lokalerne på Lyskær 10 i Herlev og glæder os til at vise jer vores nye sejlloft. 

Sejlloftet lå tidligere i Allerød, men det er nu fortid, og nyt sejlloft ser dagens lys i Herlev.

- Det passer perfekt til North Sails Danmarks nye forhold efter en gennemgribende modernisering og tilpasning til de særlige krav, der stilles til et sejlloft i 2017. Vi har bygget et bord på 400 kvadratmeter, som vores sejlmagere kan stå ved og gå rundt om, så knæene endelig kan få et velfortjent hvil. Indbygget i bordet er der en roterende pit, der gør det væsentlig lettere at håndtere det tunge sejl, når det skal igennem symaskinen, fortæller North Sails.

Og kontorfolket får også gode forhold.

- De lyse kontorer på første sal er nu spækket med det ypperste design-software, og vores erfarne designere og habile sælgere, når de ikke er på vandet.

Fredag 27. oktober klokken 14 til 18

North Sails byder derfor på en forfriskning og en rundvisning til alle, som har lyst til at komme forbi fredag den 27. oktober fra kl. 14.00 – 18.00.

content-loader
content-loader
content-loader