Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

XO Explorer får verdenspremiere på Boot

XO Explorer fra XO Boats har verdenspremiere ved Boot Düsseldorf 2018. XO Explorer er 9,9 meter lang og kan nå en topfart på 40 knob.

Af Maria Ravn Jürgensen |

XO boats introducerer deres nyeste bådmodel, XO Explorer, ved Boot Düsseldorf 2018.

CEO for XO Boats, Dan Colliander:

- XO Explorer tager XO tilbage til sin rødder. Det er et kompromisløst produkt af XOs filosofi, en båd, hvis design stammer fra skærpende krav fra øhavet, men som kan nydes overalt på havet. Den er lavet for at du skal tage ud på skærgårds eventyr, når andre bliver i havn, udtaler Dan Colliander.

Ét stort rum

Skipper har 360 graders udsigt fra styrepulten. Forrester en kahyt med dobbeltseng og toilet med bruser. Der er mulighed for air-konditioner eller Webasto-opvarmning ombord.

Der kan åbnes for dørene, så det bagerste dæk og kahytten er et stort rum, med overdækning. Der er også integreret induktionskomfur, køleskab og vask ombord.

Skroget er af aluminium og har en dyb V-form. Båden har dobbelt Simrad navigationssystemer, automatisk Zip Wake trimstyring og bovpropeller.

XO Explorer har også Naviop iLoob digitale bådkontrolsystem, som gør det muligt at overvåge og styre alle systemer på båden digitalt.

XO Explorer drives af to 250-350 hk udenbordsmotorer, og kan nå en topfart på 40 knob. Båden måler 9,9 meter og vejer 4400 kilo.

content-loader
content-loader
content-loader