Gå til hoved-indhold
Den berusede sejler er en 69-årig uden fast bopæl, der bliver sigtet for overtrædelse af søloven. Arkivfoto: Troels LykkeKort Nyt
Den berusede sejler er en 69-årig uden fast bopæl, der bliver sigtet for overtrædelse af søloven. Arkivfoto: Troels Lykke

69-årig fuld sejler skabte panik i Kerteminde - sejlede ind i kajen

Ambulance, politibil, brandbil, båd og dykkere var ved Sydstranden i Kerteminde. Over dem fløj en helikopter, man frygtede drukneulykke, men der var ingen grund til panik, sejleren ramte selv kajen.

Af Troels Lykke |

Fornylig kom der hos Beredskab Fyn en melding ind om en mulig drukneulykke i Kerteminde.

Ifølge vidner på stedet blev der meldt om besynderlig sejlads fra en båd ude på havet, som samtidig var sejlet ind i noget.

Det gjorde, at der i en halv time var ambulance, politibil, brandbil, båd og dykkere i fuld sving ved Sydstranden i Kerteminde. Over dem fløj en helikopter rundt.

Endte med at sejle ind i kajen

Vagtchef Steen Nyland fortæller, at der heldigvis ikke var tale om en drukneulykke.

- Det viser sig, at det var en sejlbåd, hvor føreren var spirituspåvirket. Der blev ringet herind, fordi man var noget undrende over hans manøvrer, og han ender da også med at sejle ind i kajen (uden skade på kaj og båd, red.). Da vi får talt med ham, viser det sig, at han var spirituspåvirket, siger Steen Nyland til fyens.dk.

Kilde: Fyens.dk
content-loader
content-loader
content-loader