Gå til hoved-indhold
Husbåden fra Zunshine Living har været 4 år undervejs og udviklingen har kostet 7 mio. kroner. PR-fotoKort Nyt
Husbåden fra Zunshine Living har været 4 år undervejs og udviklingen har kostet 7 mio. kroner. PR-foto

Se ny husbåd fra Zunshine i Vejle i St. Bededagsferien

Husbåden til 2,2 mio. kr. adskiller sig fra andre ved at være modulbygget i en serieproduktion, til priser henvendt til den brede befolkning.

Af Troels Lykke |

I St. Bededagsferien slår Zunshine Living dørene op for en helt ny type husbåd. Den er godkendt som både fritids- og helårsbolig.

Husbåden har været 4 år undervejs og udviklingen har kostet ca. 7 mio kroner, men så er den også så optimeret i kvalitet, indkøb og produktion, at den kan sælges til samme m2-pris, som boliger på land.

Drømmen om en husbåd kender mange, men for de fleste forbliver det en drøm. ” Husbåde er kun for meget velhavende mennesker! ” tænker mange. Det var udgangspunktet for stifteren af selskabet Zunshine Living, Peter Poulsen, der har designet og projekteret husbåden til mindste detalje.

Priser for alle

Priser for allePeter Poulsen forklarer i en pressemeddelelse: 

”Tidligere husbådsprojekter er startet meget velmenende, men undervejs er der indgået så mange fordyrende kompromisser, at køberskaren blev reduceret til ingenting og drømmen hos det brede publikum forliste. Der er derfor brugt enorme resurser på at blive på sporet, at skabe en flot designet husbåd med unikke kvaliteter og til priser for ”alle”, og det er lykkedes”

Zunshine Living 114 hedder husbåden og den fås i 3 forskellige modelvarianter. En med bryggers og 2 separate værelser, en med 3 separate værelser og endelig en med 4 separate værelser.

Idet husbåden kan benyttes både som fritidshus og helårsbolig, så tilfredsstiller den rigtig mange behov og drømme.

Bolig som på land og 100 % synkefri

Den bærende platform måler 160 m2 og vejer over 50 ton. Med bolig er egenvægten på hele 73 ton og det betyder samlet set, at man faktisk ikke kan mærke, at man flyder på vandet.

Den bærende platform er udført i højstyrkebeton og er 100 % synkefri, takket være indstøbte polystyren blokke. Levetiden er estimeret til mellem 60 og 100 år.

Klimasystem og Svanekøkken

Overalt bærer husbåden præg af nogle meget bevidste kvalitetsvalg. Bl.a. kan nævnes et stort klimasystem, der sørger for både varme og aircon, Svane køkken, bad og bryggers med en generøs hårde hvidevarer pakke fra Siemens, slidstærke gulve med 35 års garanti, Troldtekt akustik lofter og meget andet.

Lavenergi

Der er overalt valgt bæredygtige og vedligeholdelsesfrie materialer. Boligen er en såkaldt BR15 lavenergi bolig og den supporteres af et solcelleanlæg på taget (som i øvrigt er forberedt for tagterrasse).

Det betyder en beregnet varmeudgift på blot kr. 1.940 årligt ved helårsbeboelse.

En Zunshine Living 114 koster kr. 2.200.000 inkl. moms + lev. omk.

Husbåden kan opleves i Vejle havn 27.-28. og 29. april kl. 10-17.

Yderligere oplysninger på zunshineliving.com

Såden kan husbåden indrettes.

content-loader
content-loader
content-loader