Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Vi holder juleferie indtil i morgen. Når man driver et online-medie har man sjældent fri til gengæld er arbejdsglæden høj.

God jul herfra til læsere og annoncører

Nu holder minbaad.dk og motorbaadsnyt.dk juleferie indtil i morgen formiddag. Vi ønsker alle en god jul og kan fortælle at vi kommer med nye hjemmesider til januar i helt nyt, moderne design.

Af Troels Lykke |

Det var noget af en trist nyhed at sejler og forfatter Troels Kløvedal døde i går, efter længere tids sygdom.

Han har betyder meget, hvilket jeg har skrevet en blog om i dag, som du kan læse her.

Men livet skal jo gå videre. Her på minbaad.dk lever vi i bedste velgående ikke mindst vores to journalist-elever Sara Sulkjær og Maria Ravn Jürgensen, der sejler tur i hhv. Mexico og Caribien.

Men heldigvis kommer Sara hjem til januar og forstærker minbaad.dk og motorbaadsnyt.dk igen. Det samme gør Maria til februar.

Nyt design med større billeder og galleri

Samtidig forstærkes minbaad.dk og motorbaadsnyt.dk med nyt, moderne design. Her vil du blandet andet få større billeder og nyt galleri, plus en masse andre funktioner, som Webto i Slagelse har arbejdet på de seneste to måneder.

Netnyheder er nemlig en megatrend, som en medieforsker har slået fast i år. Vi tror derfor på en stor fremtid for vores to medier.

Vi vil stramme os an og gå mere i dybden med artikler. Vi glæder os. Vi takker for de mange indlæg fra sejlere, klubber og firmaer, der gerne vil læses på minbaad.dk. 

Vi takker også de mange annoncører, der gør det muligt at bringe gratis nyheder til Jer sejlere.

God jul og godt nytår

Troels

Redaktør

content-loader
content-loader
content-loader