Gå til hoved-indhold
Sebastian Poulsen sejler for Egå Sejlklub men bor i Herning. Han deltog i NM i 2017 i Estland. Foto: Nikolaj Klindt Schwaner.Kort Nyt
Sebastian Poulsen sejler for Egå Sejlklub men bor i Herning. Han deltog i NM i 2017 i Estland. Foto: Nikolaj Klindt Schwaner.

Opti-sejler Sebastian Poulsen fra Egå i samarbejde med Magic Marine

Aarhus Sea Shop og Magic Marine har indgået et samarbejde med 13-årige optimistsejler Sebastian Poulsen, som flere gange om ugen tager turen fra hjemmet i Herning til Egå Sejlklub.

Af Maria Ravn Jürgensen |

13-årige Sebastian Poulsen fra Herning sejler til daglig optimistjolle i Egå. Flere gange om ugen kører han den lange vej fra det midtjyske til Egå Sejlklub for at udøve sin fritidsinteresse.

Sebastian er med sin deltagelse i Nordisk Mesterskab 2017 i Estland, blandt de dygtige optimistsejlere i Danmark.

Dog er de fem første i landet udtaget til VM og de 3 plus 3 næste skal til EM, derefter kommer NM-sejlerne.

Målrettet og fokuseret

Aarhus Sea Shop og Magic Marine har indgået et samarbejde med Sebastian om at være klædt ordentligt på, både på vandet og på land de næste par år.

- Vi har med dette samarbejde hjulpet Sebastian videre og sikret, at han nu bedre kan fokusere på sejladsen, siger Allan Borch Madsen fra Aarhus Sea Shop og fortsætter:

- Sebastian er en glad og udadvendt dreng, og samtidig har han viljen og er meget målrettet, det er vigtige egenskaber som vi lægger vægt på, siger Allan Borch Madsen.

Færre grundstødninger i Aasaa - sejlrende udgraves med specialudstyr

Asaa Havn's sejlrende har et ry for at være for lav, men med nyt specialudstyr blev renden nu gravet ud. En gravemaskine har fået en ekstra vogn, så den kan nå endnu længere ud.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites