Gå til hoved-indhold
Ultimate 2-støvlen er blandt seriens nye produkter. Foto: PR-fotoUdstyr
Ultimate 2-støvlen er blandt seriens nye produkter. Foto: PR-foto

Nye jollestøvler fra Magic Marine er designet på en skofabrik

Det anerkendte brand har kigget bort fra de traditionelle fabrikker, hvilket har frisket designet op. Også mere støtte og større slidstyrke er prioriteret.

Af Sara Sulkjær |

Designerne hos Magic Marine har hentet inspiration på landjorden under arbejdet med deres nye støvlekollektion. Her har et samarbejde med en skofabrikant været i højsædet, hvilket har sikret flotte støvler til jollesejlerne:

- Andre brands får produceret deres vådstøvler på fabrikker, der er specialister i at producere våddragter. Den nye serie af jollestøvler er produceret på en skofabrik, og det kan man virkelig se og ikke mindst mærke, understreger Allan Borch Madsen, Aarhus Sea Shop og dansk importør af Magic Marine. 

Gamle støvler afløses

I den nye serie findes eksempelvis en Ultimate 2-støvle med lynlås, der afløser den populære Ultimate Hiking Boot og kan købes fra 548,00 kr. Også en støvle med snørebånd og ankelstrop, Horizon, er en del af serien. 

En støvle, der koster 698,00 kr. og med snøre og strop giver den enkelte sejler mulighed for at skabe en perfekt pasform og nemt justere fleksibiliteten. 

- Det er helt nye jollestøvler med mere støtte og slidstyrke end tidligere, samtidig er designet frisket op, slutter Allan Borch Madsen i en pressemeddelelse. 

Hele den nye jollestøvleserie kan ses og prøves hos Aarhus Sea Shop, mens produkterne bestilles direkte hos Magic Marine her.  

Horizon-støvlerne erstatter Tension-booten. Foto: PR-foto

content-loader
content-loader
content-loader