Gå til hoved-indhold
De lodrette integrerede sejlpinde skal gøre det nemmere at rulle sejl ind og ud. PR-foto.Kort Nyt
De lodrette integrerede sejlpinde skal gøre det nemmere at rulle sejl ind og ud. PR-foto.

Elvstrøm Sails præsenterer lodrette og integrerede sejlpinde

Elvstrøm Sails er på boot Düsseldorf, og viser nye lodrette sejlpinde integrerede i deres EPEX rullesejl, som gør det nemmere at rulle sejl i masten. Jesper Bank forklarer.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Den internationale bådmesse, boot Düsseldorf manifesterer sig igen som verdens største af sin art. Udstillere og besøgende fra hele verden strømmer til.

Elvstrøm Sails' Marketing Manager, Lise-Lotte Larsen forklarer:

- boot er en overordentlig vigtig messe for os. Et vindue til at showcase de nyeste trends og innovationer inden for vores branche, siger hun.

Bank: en nemmere løsning

Jesper Bank fra Elvstrøm Sails fortæller:

- Vi har blik for detaljen og sætter en ære i at udvikle løsninger, der øger sejlglæden og løsninger, der samtidig ser godt ud. En af de nyeste produktoptioner, vi har bragt på bane er at integrere de lodrette gennemgående sejlpinde i vores EPEX rullesejl, så sejlet fremstår med en fuldstændig homogen og symmetrisk sejlprofil, der optimerer flowet og gør det endnu nemmere at rulle ud og ind, fortæller Jesper Bank.

Usynlige sejlpinde

Den sønderjyske sejlproducent har designet sejl i mere end 60 år og er fast leverandør til nogle af de mest fremtrædende Europæiske bådværfter. Søren Hansen, der er én af hovedkræfterne bag udviklingen af Elvstrøm Sails' rullesejl fortæller:

- Vores rullesejlskoncept er banebrydende og med udviklingen af FatFurl rullesejlet satte vi for år tilbage en trend, som vi fortsætter med at udvikle på. De gennemgående lodrette sejlpinde integreret i sejlet er en smagfuld og funktionel option til tursejleren, som vi mig bekendt er de eneste, der tilbyder på markedet, udtaler Søren Hansen.

På messen i Düsseldorf præsenterede virksomheden de nye løsninger i henholdsvis et gråt EPEX GLP og et hvidt EPEX GLP sejl. I det grå sejl er sejlpindende stort set usynlige.

De nye løsninger tilbydes i grå og hvid. PR-foto. 

PR-foto.

Sejlpindene er næsten usynlige i sejlene. PR-foto.

content-loader
content-loader
content-loader