Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Med mitSKS app'en kan medlemmer melde afbud på et hold, hvorved pladsen går til en sejler på ventelisten. Foto: Skovshoved Sejlklub.

Skovshoved Sejlklub lancerer mitSKS app til overblik

mitSKS er en ny app lanceret som skal give overblik over holddeltagelse for sejlere og instruktørerer. - mitSKS er et meget vigtigt delelement i en større plan, siger bestyrelsesformand i SKS.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Skovshoved Sejlklub har netop lanceret en ny online portal, kaldet mitSKS.

Formålet med mitSKS er at give klubbens medlemmer og omverden overblik over de mange aktiviteter som SKS tilbyder, og sikre at der er gennemsigtighed i klubbens nuværende og kommende kapacitet, skriver Skovshoved Sejlklub i en pressemeddelse.

Plads til næste sejler

Med mitSKS app'en kan sejlere se hvilke både og hold der har ledige pladser. Hvis en sejler er booket på et hold, men bliver forhindret, kan sejleren let afmelde, og dermed frigøre pladsen til en anden sejler på ventelisten.

mitSKS vil give førere og instruktører et bedre overblik over hvor mange sejlere der deltager, og app'en kan i højere grad tilbyde både medlemmer og helt nye sejlere muligheden for at sejle med, når der er plads.

Delelement i større plan

- SKS befinder sig midt i en større transformationsproces, udtaler Gudmund Olsson, bestyrelsesformand i SKS, og fortsætter

- Vi har i bestyrelsen de seneste par år brugt talløse timer på at debatere foreningers rolle i samfundet, samt ikke mindst hvilken relevans SKS skal have for Skovshoved Havns brugere, alle vores medlemmer og vores opland, fortæller Gudmund Olsson.

- Vi har fundet frem til en model som vi tror på, og mitSKS er et meget vigtigt delelement i en større plan, udtaler Gudmund Olsson.

App'en fås både til iPhone og Android her.

content-loader
content-loader
content-loader