Gå til hoved-indhold
Diffusionstætte slanger holder ikke evigt, og det er vigtigt at få skiftet dem ud. Foto: VetusOnline.com.Udstyr
Diffusionstætte slanger holder ikke evigt, og det er vigtigt at få skiftet dem ud. Foto: VetusOnline.com.

Toiletslanger skal naturligvis være diffusionstætte

Men diffusionstætte toiletslanger holder ikke evigt, og det er vigtigt at skifte dem ud efter ti år, hvis man vil undgå lugtgener, siger Christian Glass fra VetusOnline.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Toiletslanger skal naturligvis være diffusionstætte, det vil sige, at det ildelugtende indhold i slangerne ikke skal kunne lugtes uden på slangerne.

- Der findes mange modeller af slanger, nogle bedre end andre. Hos VetusOnline.com ved vi, at vores produkt ligger i den gode ende og tillige er nogle af de mest fleksible på markedet, fortæller Christian Glass fra VetusOnline.com.

Passeret sidste brugsdato

Diffusionstætte slanger holder ikke evigt. Når VetusOnline kommer ned i den lukkede båd, mødes de til tider af en stram lugt, fortæller de. Årsagerne kan være mange, men ofte kommer det fra toiletslanger, som har passeret sidste brugsdato.

Slangerne er naturligvis diffusionstætte, men efter en del års brug, vil lugten langsomt trænge igennem slangerne, og det er så tid til et skift.

Det er svært at sætte år på, men næsen til slangen er nok den bedste indikation for, hvornår det er på tide med et skift.

Diffusionstætte toiletslanger sælges hos VetusOnline.com.

content-loader
content-loader
content-loader