minbaad.dk
søndag 27. maj

Youth Vikings Denmark repræsenterede Danmark ved Red Bull Youth America's Cup 2017. Foto: Youth Vikings Denmark.

Youth Vikings Denmark vil besøge danske klubber

Bliv støtteklub for America's Cup-sejlerne fra Youth Vikings Denmark, som fortæller historien om en gruppe danske talenter på den helt store sejlsportsscene og deres oplevelser på Bermuda.

Kort Nyt | 26-01-2018 08:43 | Af  Maria Ravn Jürgensen

Youth Vikings Denmark var de danske repræsentanter ved Red Bull Youth America's Cup 2017 på Bermuda. Hør historien om hvordan det lykkedes en gruppe unge danskere at deltage i den nyligt opstartede ungdoms udgave af verdens ældste sportsbegivenhed - America's Cup.

Professionel sejlerverden

Projektet blev startet og kørt af de unge vikinger selv, og nu er de tilbage for at fortælle om de oplevelser der er forbundet med deltagelsen i så stort et projekt samt en så eksklusiv begivenhed.

Holder sejlet under KDYs flag, men ønsker samtidig, at alle interesserede klubber skal have mulighed for at få indblik i én vej til den professionelle sejlerverden, samt være med på den fremtidige rejse i at styrke sådanne veje for unge danske talenter.

Bliv støtteklub

Vikingerne kommer med følgende interessante tilbud til klubber landet over:

- Få en af de engagerede vikinger til jeres klub for at fortælle om projektet og deres rolle heri. Lad medlemmer i alle aldre blive inspireret og vis jeres unge, at der er utallige muligheder for nye sejlsportsoplevelser. Få samtidig et indblik i verdens ældste fortløbende sportsbegivenheds historie og vær med til at skabe fremtiden for dansk sejlsport.

Klubben vil modtage en flot plakat med personlige hilsener, overbragt af en af sejlerne i forbindelse med besøg og et oplæg, der vil bestå af en fortælling suppleret af en masse imponerende billeder og video materiale. Derudover vil klubben blive takket ved omtale på hjemmesiden youthvikings.com og Facebooksiden Youth Vikings Denmark.

Desuden trækkes der i medio februar lod om flotte præmier fra sponsorer, blandt andet en sprit ny WINNER optimistjolle og et besøg af hele holdet der vil sejle, dyste og undervise unge som gamle i hele jeres klub.

Status som støtteklub koster 5000 kr, alt inklusiv.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET