Gå til hoved-indhold
- Vi har stadig brug for midler til træning, rib og ophold på Bermuda, fortæller Lübeck og Bjørnholt.Kapsejlads
- Vi har stadig brug for midler til træning, rib og ophold på Bermuda, fortæller Lübeck og Bjørnholt. PR-foto

Youth Vikings Denmark skal til Youth America’s Cup

Dansk hold skal til Youth America’s Cup på Bermuda i år. Sejlerne Mads Emil Lübeck og Daniel Bjørnholt har skaffet 600.000 kroner, men mangler stadig penge til træning, RIB og andet.

Af Troels Lykke |

America’s cup har offentliggjort listen over udtaget hold til dette års udgave af Red Bull Youth America’s Cup, og det danske hold er et blandt tolv hold. 

Forberedelserne har været længe undervejs, men først nu ved de unge sejlere med sikkerhed, at det bliver med deres deltagelse når anden udgave af det prestigefyldte ungdoms event løber af staben.

De to holdledere Mads Emil Lübeck og Daniel Bjørnholt er glade

- Det er en ubeskrivelig god fornemmelse, her tre måneders hårdt arbejde, efter vi endte vores udtagelse i Portugal, endeligt at være udtaget. Vi vil gerne sige stort tak til de sponsorer der allerede har givet deres støtte til os herunder; Extreme Challenger, Lundgrens advokater, Per Falholt Global R&D Advisory Services, Asseco Danmark og KDY.

600.000 kroner ikke nok

Det danske hold er udtaget og har funding til at betale tilmeldingsgebyret, men leder stadig efter rigtig mange penge:

- Vi har brugt utroligt meget tid og lagt rigtig mange kræfter i projektet, hvorfor vi er meget stolte over at vide det bliver en realitet. Det skal dog tilføjes at vi i øjeblikket kun lige kan betale de knap 600.000 kr. stævnet løber op i med forsikring, depositum, bådbranding og tilmelding. Vi har derfor stadig brug for midler til træning, rib og ophold på Bermuda, fortæller Lübeck og Bjørnholt.

For at sikre funding har holdet udover sponsorsøgning en mængde initiativer på vej, som vil blive offentliggjort så snart de er udarbejdede.

content-loader
content-loader
content-loader