Gå til hoved-indhold
Bådmagasinet, minbaad.dk og motorbaadsnyt.dk bliver nu eneste deciderede bådmedier i Danmark. Vi ønsker vores kolleger i Rungsted tillykke.Kort Nyt
Bådmagasinet, minbaad.dk og motorbaadsnyt.dk bliver nu eneste deciderede bådmedier i Danmark. Vi ønsker vores kolleger i Rungsted tillykke.

Bådmagasinet køber BådNyt - nu kun ét trykt bådblad i Danmark

Det sker efter fusion af to bådblade. Første samlede udgivelse kommer til påske. Gør Det Selv artikler vil fremover optræde i Bådmagasinet.

Af Troels Lykke |

Bådnyt og Bådmagasinet bliver til ét stort månedsmagasin. Det sker efter at Bådmagasinet i Rungsted køber Bådnyt af NORDJYSKE Medier.

- Vi tager det bedste fra to gode blade, og det giver os muligheden for at fokusere på høj kvalitet og stor variation i selve indholdet. Jeg kan jo blot nævne Torsten Rasmussens Gør Det Selv artikler, som nærmest har opnået kultstatus blandt sejlerne. Sammen med et godt miks af det øvrige indhold fra de to blade vil læserne få det bedste af det bedste, udtaler chefredaktør Søren Øverup til baadmagasinet.dk.

Den første samlede udgivelse er planlagt til at udkomme lige op til påske, torsdag den 22.marts. Alle abonnenter på de to blade får der det nye samlede magasin. 

Søren Øverup er sikker på at det vil være et magasin, som sejlerne og den maritime branche fortjener.

- Det er ganske ressourcekrævende at producere kvalitetsjournalistik. De muligheder får vi fremadrettet, og uden at love for meget, er jeg sikker på sejlerne og den danske maritime branche i fremtiden vil opleve et bådblad af og med format, siger han.

Kilde. baadmagasinet.dk

content-loader
content-loader
content-loader