Gå til hoved-indhold
Jan Hansen ses i Kerteminde til Classic Fyn Rundt, hvor han sejler X4.3 med sin ven Henrik Jørgensen. Foto: Troels LykkeUdstyr
Jan Hansen ses i Kerteminde til Classic Fyn Rundt, hvor han sejler X4.3 med sin ven Henrik Jørgensen. Foto: Troels Lykke

Quantum Sails lukker i Danmark - Jan Hansen går til North Sails

- Jeg har besluttet at stoppe min franchiseaftale med Quantum International efter 16 års fint samarbejde, siger sejlmager Jan Hansen, der nu er sælger hos North Sails i Herlev.

Af Troels Lykke |

Sejlmager og aktiv kapsejler fra Quantum Sails i Danmark, Jan Hansen, er per 1. maj en del af North Sails' salgsteam.

- Vi er glade for, at vi har fået en aftale i hus med Jan, der vil styrke vores position i markedet, siger Jesper Feldt, leder af North Sails i Danmark.

North Sails ser nu frem imod at kunne give en endnu bedre service til sine kunder i Danmark.

Jan Hansen bringer mere end 30 års erfaring med til salgsteamet og er opsat på at fortsætte med at sælge og servicere nye som gamle kunder.

Quantum lukker og slukker i Danmark

- Jeg har besluttet at stoppe min franchiseaftale med Quantum International efter 16 års fint samarbejde. Den nuværende bygning skal rives ned, og en flytning af sejlloftet til andre lokaliteter ligger ikke i kortene, forklarer Jan Hansen i en pressemeddelelse fra North Sails.

Om North Sails siger han:

- Det der imponerer mig ved North Sails er deres store udvalg og brede spændvidde af produkter, samt at de konstant er innovative og investerer i de bedste teknologier.

Pilen peger væk fra Quantum Sails

Om Quantum Sails lyder det:

- Quantum har nogle gode resultater bag sig, men jeg kan se, at pilen nu peger i en anden retning. Jeg skiftede fra mit gamle brand Dan Sails i 2001 i en erkendelse af, at jeg ikke længere kunne tilbyde mine kunder det bedste. Tiden er nu kommet til et nyt skifte af samme årsag, siger Jan Hansen.

North Sails Danmark ligger i dag i Herlev med 15 ansatte. Her er også samlet maste- og sejldesignere, sejlmagere til service og reparationer samt sælgere og nu med en mere.

Læs mere om teamet på www.northsails.dk

content-loader
content-loader
content-loader