Gå til hoved-indhold
Udstyr
Quantum Sails blev tidligere solgt af Jan Hansen på Amager, nu er det Copenhagen Sails, der står for det. PR-foto

Copenhagen Sails sælger nu også verdenskendte Quantum Sails

- Vi har indgået partnerskab med Quantum Sails, og kan tilbyde vores kunder nogle af verdens bedste sejl på markedet, siger sejlmagerne Peter Havn og Søren Andersen fra Copenhagen Sails, der nu udvider deres sejlloft i København S på Amager.

Af Troels lykke |

Peter Havn, sejlmager hos Copenhagen Sails, ser frem til at kunne sælge Quantum Sails, der i 2018 blev lukket ned på Amager af Jan Hansen.

- Vi er rigtig glade for igen at introducere Quantum til det danske sejlmarked. Søren og jeg har før arbejdet og syet for Quantum Sails, og derfor kan vi stå inde for godt design og kvalitet. Vi er stolte over nu også at være Quantum Sails-forhandler, forklarer Peter Havn i en pressemeddelelse.

High-end sejl til ræs og tur

Medejer af Copenhagen Sails, Søren Andersen, fortæller, at firmaet i København S nu lettere kan ramme markedet for high-end racing-sejl:

- Dét at komme ind i Quantum-gruppen er en klar upgrade af vores services rettet mod de kunder, som efterspørger high-end racing sejl og performance cruising-sejl til fornuftige priser. Vi vil derudover fortsat levere de services, som Copenhagen Sails ellers er kendt for.

Klar til klassebådene

Duoen ser frem til EM i J/70 og i Melges 24 samt i flere andre one-design-klasser, hvor Quantum-sejlene i mange år har vist deres deres værd på kapsejladsbanen.

- Derudover håber vi på at kunne levere sejl til alt fra Optimistjoller til store kapsejladsbåde og naturligvis til de danske tursejlere, siger Søren Andersen.

Copenhagen Sails vil fortsat levere services såsom sejlreparationer, lazy bag, bompresenninger, nye kalecher, solsejl, altan, læsejl og markiser.

Samarbejdet med Quantum Sails betyder samtidig, at Copenhagen Sails udvider værkstedet med flere kvadratmeter, men adressen forbliver den samme, Uplandsgade 70, 2300 København S.

content-loader
content-loader
content-loader