Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Take away maden sejles ud til bådene i motorbåde. Foto: DFDS Danmark.

DFDS bringer gourmetmad til sejlere med nyt take away-koncept

Restaurant Sjø er Oslobådens flagskib, når det kommer til en ægte gourmetoplvelse. DFDS har nu valgt at åbne op for nyt take away-koncept, hvor de vil levere mad direkte til både, der ligger på ruten. Det bliver nemt at bestille gennem en app.

Af Maria Ravn Jürgensen |

DFDS Danmark har netop præsenteret et nyt koncept, take-away til havs. Konceptet er ganske enkelt og går ud på, at det til sommer bliver muligt at bestille mad direkte fra Sjø og få det bragt ud til både, der ligger langs ruten til Oslo.

- Gourmet-to-go er kodeordet for vores nye koncept, og vi er stolte af at kunne præsentere Sjø Sail Away, skriver DFDS Danmark på Facebook.

Nem bestilling via app

Til Sjø Sail Away er udviklet en app, hvor brugeren kan vælge de retter, man ønsker, og din båds position registreres automatisk, når du betaler. 

- Vores dygtige kokke går herefter i gang med din bestilling, og når maden er klar, leveres den hurtigt via speedbåd, ledt an af tidligere bådførere fra Frømandskorpset.

- Vi forventer, at vores take away-koncept vil runge langt ud i horisonten og sætte helt nye standarder for den ægte gourmetoplevelse, uanset om man ligger for sejl i Øresund, på cruiseskib i Kattegat eller på en fiskekutter i Skagerrak, lyder det fra Casper Puggaard, Global Sales og Service Director.

content-loader
content-loader
content-loader