Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Leif Nielsen fra Danske Tursejlere, th., er her i Folketinget, hvor han står ved siden Joachim B. Olsen.

Mød skatteordfører Joachim B. Olsen på Boat Show og tal om kaskoafgift

Flere af Folketingets skatteordførere gæster Danske Tursejleres stand på Boatshow i Messe C Fredericia til en snak om statsafgiftens fremtid. På søndag kan du møde Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance.

 

 

Af Troels lykke |

Vil du give vores politikere vigtige input med på vejen, så de bliver bedre klædt på at tage det endelige opgør med statsafgiften på lystbådeforsikring, så er chancen der nu.

Det er forretningsfører i Danske Tursejlere, Leif Nielsen, der på denne måde indbyder alle sejlere til en snak med de vigtigste politiske aktører, da Folketinget i forbindelse med Finansloven vedtagelse besluttede at reducere statsafgiften på lystbådeforsikring til 1 % af bådens forsikringssum.  

Netop statsafgiften har trukket store overskrifter i medierne og været et vigtigt samtaleemne i sejlerkredse de seneste mange år og måneder.

Nu er der foreløbigt faldet ro om sagen, om end der fra flere politiske partier er et udtalt ønske om helt at bortskaffe afgiften.

Synspunkter mødes

- Nu har bølgerne lagt sig, og det er tid til at finde et fælles fodslag om statsafgiftens fremtid.

Derfor har vi inviteret skatteordførerne fra både rød og blå blok til at besøge vores stand på Boatshow 2019 i Fredericia. Her vil det så være muligt at få en kvalificeret snak og debat om, de udfordringer som danske sejlere oplever i forbindelse med statsafgiften, fortæller Leif Nielsen.

Han fortsætter:

- Vi knyttede mange og gode kontakter med vores politikere i forbindelse med finanslovsforhandlingerne. Vi oplevede en lydhørhed og forståelse for sejlernes synspunkter, som vi gerne vil have, at flere sejlere også får del i. Vi glæder os derfor til en god, sober og uformel debat med skatteordførerne om sejlernes udfordringer. Og ikke mindst til at få ideer på bordet, som kan rykke afskaffelsen af statsafgiften på lystbåd forsikring nærmere.

Mød politikerne

Foreløbig er der givet tilsagn fra følgende skatteordførere, som du kan møde på Danske Tursejleres stand 4104 i hal E.

  • Fredag den 01.03.2019 klokken 13.00 – 14.00 kunne man møde Anders Johansson fra Det Konservative Folkeparti
  • Søndag den 03.03.2019 kl. 11.00 – 12.00 kan du møde Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance

 

content-loader
content-loader
content-loader