Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Mads Dahl-Jeppesen, Jørgensen og Dahl. Fotos: Troels Lykke
Kort Nyt
Jens Quorning, Quorning Boats. Foto: Troels Lykke
Kort Nyt
Henrik Reeese, Reese Marin.
Kort Nyt
Stewart M. Twigg. Tempo Bådsalg.

Verdens bedste sommer i 2018 har udløst stor optimisme i branchen

Det mener direktøren for en af landets helt store motor- og bådimportører, Mads Dahl-Jeppesen, som her medvirker i minbaad.dks voxpop, hvor vi på Boat Show taler med folk fra branchen. Udstilling kører også i dag til kl. 20, plus lørdag og søndag.

Af Troels lykke |

Vi spørger her udvalgte fra bådbranchen og vurdering af Boat Shows første halveg:

Mads Dahl Jeppesen, Jørgensen & Dahl:

- Vi har solgt en del Mercury-påhængsmotorer fra 60 til 115 hk, da vi har 10 procent på motorerne på messen. Vi har også solgt to Bayliner-motorbåde. Jeg synes det går mindst lige så godt som i 2017, vi havde verdens bedste sommer i 2018 og det har været med til at skabe en mega god optimisme i branchen. Danskerne har fået øje for at de hellere vil sejle herhjemme. Det er nu blevet mere moderne at være i Danmark end at flyve til udlandet, ikke mindst efter klima-debatten.

Stewart M.-Twigg, Tempo Bådsalg:

- I dag søndag var der færre besøgende end for to år siden, og lørdag var der mange mennesker, men faktisk havde vi det bedste salg fredag, hvor der var et par tusinde besøgende. Fredag var der de mest købeklare mennesker, det ved vi når de spørger om at de vil sælge deres gamle båd til os i bytte og spørger om havneplads og priser. Vi har solgt en Jeanneau Sun Odyssey 319 (sejlbåd, red.) og er tæt på at lande salg af Jeanneau 51 og 54, vi er også tæt på salg af NC 9 og vi har aftalt en prøvesejlads i Cannes af en NC 33.

Henrik Reese, Reese Marin:

- Fredag solgte vi en Hanse 348 til Bogense, fem timer efter at messen åbnede. Vi har syv sælgere med til vores otte både, men lørdag var det svært at sælge, da der var mange mennesker, men i pausen mellem udstillingen har vi kunne besøge folks både, de vil tage i bytte og sende priser. Vi regner med at få solgt en Targa 30.1 og har også gode forespørgsler på Marex og Sealine-motorbådene. Jeg synes at kunderne ved meget mere i dag, da de fx læser test på internettet, som I på minbaad.dk og motorbaadsnyt.dk laver. Det gør at folk møder op og er mere forberedte i dag, før de køber. De kender vores både.

Jens Quorning, Quorning Boats og formand for Skib & Båd:

- Det har været en fin messe indtil videre. Ikke mindst på udstyrssiden, for jeg har set folk bære en masse udstyr i store poser, når de er på vej hjem. Der er rigtigt mange gode tilbud og det er jo forår, det kan man mærke. Jeg synes også at vi kan være messen bekendt. Lørdag var bedst for os. Vi fik skabt en masse kontakter, vi er ikke vant til at sælge på en messe, så vi har endnu ikke solgt vores Dragonfly 28.

www.boatshow.dk

content-loader
content-loader
content-loader